20. jun
Joonas Rönnberg er tøff å møte for motstanderne. Her er det Manglerud Stars Sander Boroczky som får gjennomgå.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Ønsker å forlenge Rönnbergs kontrakt
19. desember løper avtalen mellom Storhamar og Joonas Rönnbergs kontrakt ut. Nå signaliserer klubben at de ønsker å beholde den finske backkjempen.

Publisert: 14.nov.2016 18:58
Oppdatert: 14.nov.2016 20:09

Joonas Rönnberg ble hentet inn da backskadene rammet Storhamar hardt i høst.

Og den finske 33-åringen har gjort sine saker godt.

positiv rakstad-larsen

– Vi er positive til å forlenge med ham, men vi har det ikke travelt. Det haster mer med å få signert Daniel (Hermansson) akkurat nå, for Joonas har kontrakt her fram til 19. desember, sier sportssjefen.

Rakstad-Larsen har bare positive ting å si om finnen.

– Helt topp! Vi er fornøyde med ham, sier han.

utelukker ikke å bli

Rönnberg viste glede da HA-sporten fortalte ham at Rakstad-Larsen og klubben er positive til å forlenge kontrakten hans.

– Det er den beste beskjeden man kan få når man er på en korttidskontrakt. Jeg har fått med meg at det har vært noen rykter om Østerrike, men jeg har ikke hørt noe konkret. Jeg har ikke hørt noe fra noen andre klubber, og jeg har heller ikke hørt fra Storhamar ennå, forteller han.

Storhamar har vunnet fire kamper på rad, og nå føler han at selvtilliten er i ferd med å komme tilbake til spillerne.

– Da jeg kom til klubben, var det ikke mye selvtillit å se. Jeg kan bare snakke fra min tid, men jeg merker at alle tror mer på det vi gjør nå. Vi har klart å spille tightere i midtsonen, og gameplanen vår har vært å holde motstanderne på utsiden. Det har vi fått til, sier han.

fornøyd backpartner

Erik de la Rose, som har vært strålende i par med Rönnberg, gleder seg over kjemien i backparet.

– Vi spilte så vidt sammen i Leksand for noen år siden, så vi kjenner hverandre litt. Vi er veldig forskjellige på isen. Han er god på ting jeg ikke er så bra på, og så er jeg kanskje bra på noe som han ikke er like god på. Det har vært gøy spille sammen med ham. Vi har fungert bra sammen, sier Erik de la Rose.

Storhamar – Vålerenga kan følges live på h-a.no tirsdag fra 19.00

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke