20. aug
ØNSKET: Storhamar vil hente hjem Eirik Børresen, som nå spiller for kvartfinalemotstander Sparta.FOTO: FREDRIK OLASTUEN
 
Ønsker å hente hjem Børresen og Thoresen
Storhamar har 15 spillere klare for neste sesong, og ønskelista for nye spillere er klar. Eirik Børresen (25) og Steffen Thoresen (31) står på den lista.

Publisert: 09.mar.2017 18:30
Oppdatert: 10.mar.2017 08:26

Det bekrefter sportssjef Sjur Rakstad-Larsen til HA-sporten.

Eirik Børresen er Hamar-gutt, og spiller nå for Storhamars kvartfinalemotstander Sparta. 25-åringen gikk til Sparta foran 2014-2015-sesongen. Han scoret ett mål i CC Amfi onsdag. Eirik Børresen står med ett mål og tre målgivende pasninger i sluttspillet så langt. I serien fikk han bokført 21 målpoeng (8+13) på 35 kamper.

Steffen Thoresen har spilt for Växjö, Vålerenga og nå Lørenskog etter at han forlot Storhamar. Han har scoret ett mål i kvartfinaleserien mot Lillehammer så langt, og hadde 31 målpoeng (14+17) i serien på 41 kamper.

Bekreftet samtaler

Steffen Thoresen har bekreftet at han har vært i samtaler med moderklubben.

– Jeg har ikke kontrakt neste sesong, så jeg er åpen for det meste. Jeg og Storhamar har hatt en liten prat, for det er greit å ha noen peilere ute, slik situasjonen min er nå, sa Steffen Thoren til HA i forrige uke.

Her forteller Sjur Rakstad-Larsen om bakgrunnen for at disse spillerne står på ønskelista:

– Både Eirik og Steffen er Hamar-gutter, og det handler om identitet blant annet – i tillegg til at vi selvfølgelig mener at de vil styrke laget. Vi trenger slike typer.

– Vi har jobbet med planlegging siden før jul, og har et klart ønske om hvordan stallen skal se ut, men det er ikke alltid det blir som vi ønsker, sier Rakstad-Larsen.

Etter det HA-sporten erfarer er også Patrick Thoresen (33) aktuell for en retur til Storhamar. Han spiller nå for sveitsiske ZSC Lions. De siste sesongene har han spilt i Djurgården, SKA St. Petersburg og Salavat Yulaev Ufa.

Vil beholde Rönnberg

Storhamar vil gjerne beholde backen Joonas Rönnberg, som har vært en suksess denne sesongen. Rönnberg og Rakstad-Larsen skal snakkes igjen etter sesongen. Jonas Rönnbergs familie bor i Finland nå. Backen har tidligere sagt at han er positiv til å fortsette.

Disse spillerne er klare: Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Martin Rønnild, Christian Larrivée, Lars Erik Hesbråten, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson, Joey Tenute og Christian Bull.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke