buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
 
Östlund tilbake i mål for Storhamar
Oskar Östlund har meldt seg klar igjen til toppkampen mot Stavanger. Det betyr at en annen utlending må hvile.

Publisert: 17.jan.2017 06:30
Oppdatert: 17.jan.2017 06:30

Stavanger har vunnet to av de seks siste kampene. Samtidig er ikke Storhamar noe sterkt bortelagt. De har vunnet bare fire av 14 kamper mot de øvrige topp 8-lagene (Lillehammer 15. september, Stavanger 29. oktober, Vålerenga 5. januar og Stjernen 12. januar).

Trenden er kanskje likevel at Storhamar er i framgang her etter borteseirer mot Vålerenga og Stjernen. Men det ble tap igjen mot Frisk Asker.

– Jeg synes det er noe som er blitt bedre. Vi var nærmere mot Lørenskog da vi tapte 1-0. Og vi tapte i sudden mot Lillehammer i romjula i en kamp jeg synes vi burde vunnet, sier Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen.

– Nå møter vi et supertent lag som har tapt litt for mange kamper etter deres forventninger. Det må vi takle, sier Nilsen.

Med Östlund tilbake kan det gå mot vraking av Daniel Hermansson i denne kampen. En Petter Nummelin i framgang vil være viktig i overtall for Storhamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat