18. aug
SER FRAMOVER: Patrick Thoresen gleder seg til å spille mot Lørenskog søndag.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Patrick er sugen på revansje
Patrick Thoresen (33) mener det er greit å bruke Lillehammer-kampen som vekkerklokke, en realitetssjekk.

Publisert: 17.sep.2017 13:19
Oppdatert: 17.sep.2017 13:29

Patrick Thoresen mener det finnes mye verre ting enn å tape en hockeykamp mot Lillehammer hjemme.

– Det er selvfølgelig lov å være skuffet, slik må det være, men vi kan ikke svartmale det. Vi gjorde ting litt for vanskelig for oss sjøl, og så må vi lære av det, sier Storhamar-kapteinen, og fortsetter:

Komme styrket ut

– Vi har mange nye spillere, og ting vil ta litt tid. Det er en veldig lang sesong. Jeg tror et lag kan komme styrket ut etter tap. Det å bruke det som en vekkerklokke, en reality check, spesielt for lag som sikter høyt som vi gjør, sier Patrick Thoresen.

Søndag kommer Lørenskog til CC Amfi, et Lørenskog-lag som snudde kampen mot Vålerenga torsdag, og til slutt vant 5–4. Kenneth Larsens gutter lå under både 0–3 og 1–4 hjemme i Lørenskog ishall.

– I denne ligaen handler det om å ikke undervurdere noen. Vi må ta en kamp for seg. Lørenskog har mistet noen spillere, men de har også fått inn flere nye. I tillegg er de flinke til å få opp egne unggutter, og flere av dem har tatt steg.

På forsesongen spilte Patrick Thoresen en del sammen med Hampus Gustafsson og Victor Svensson. Rett før seriestart ble Victor Svensson skadet. Han er tilbake søndag. Mot Lillehammer ble Hampus Gustafsson skadet, og er ute to til tre uker.

Tilbake med Svensson

– Victor og jeg har fungert bra sammen tidligere. Han er en klassisk senter, som ofte er spillbar. Vi har bra kjemi, men har også noe å jobbe med. Nå kommer Zettergren inn med oss, og det blir spennende.

Storhamar-kapteinen tror det bare er sunt å spille med forskjellige spillere.

– Du vet aldri hva som kan skje utover i sesongen. Det vil dukke opp skader. Da er det greit å ha spilt med flere spillere, slik at omstillingen ikke blir for stor, sier Patrick Thoresen.

De andre rekkene som er drillet de siste dagene: Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm – Simen André Edvardsen, Kjetil Martinsen, Steffen Thoresen og Eirik Skadsdammen, Jørgen Langdalen og Martin Rønnild.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke