20. jun
NY KAPTEIN: Patrick Thoresen blir ny kaptein i Storhamar.
FOTO: FREDRIK OLASTUEN.
 
Patrick Thoresen kaptein i Storhamar
Valget er tatt - Patrick Thoresen blir kaptein i Storhamar.

Publisert: 01.aug.2017 11:11
Oppdatert: 01.aug.2017 11:21

Christian Larrivèe ledet Storhamar-spillerne i fjor. Nå blir han og Mikael Zettergren visekapteiner, mens Storhamars nye stjerne får C'en på drakta.

– Jeg tar det som en stor tillitserklæring og en utfordring jeg gleder meg til! Jeg skal være meg selv, og stille krav til meg selv og resten av laget. Kapteinen skal være en stemme mellom trenere og laget, jeg har spilt i mange ulike klubber med ulike kapteiner som jeg har lært mye av. Ta med meg erfaringene mine og bruke inn mot spillergruppa. Dette er en utfordring jeg ser frem til forteller en stolt Patrick Thoresen til SIL.no

Thoresen får bære C’en på drakta, og leder en kapteinstrio sammen med assisterende kapteiner Mikael Zettergren og Christian Larrivèe.

Storhamartrener Fredrik Söderström sier dette om valget:
– Vi har en spillergruppe med mange sterke personligheter og naturlige ledere, som er viktig for å skape et bra lag. I tillegg til at Patrick er en god hockeyspiller har han holdningene, modenheten og ambisjonen som kreves for å lede laget. Han har integritet, respekt, viktige erfaringer og et ønske om å gå fremst, derfor kommer han til å bære en C. Sammen med Zettergren og Larrivee, erfarne spillere med solide posisjoner i spillergruppa, blir det vår kapteinstrio. Victor Svensson og Lars Løkken Østli er også valgt som medlemmer av spillerrådet, troppens formelle ledere.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke