buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
GOD: Patrick Thoresen.
Foto: NTB Scanpix
 
Patrick Thoresen-show og seier
Storhamar-kaptein Patrick Thoresen scoret ett mål og serverte en fantastisk målgivende pasning da Norge slo Frankrike 4-3.

Publisert: 15.des.2018 18:28
Oppdatert: 15.des.2018 22:06

Norge - Frankrike 4-3

Dette sa Patrick Thoresen etter kampen:

- Vi ble ikke stresset selv om vi havnet under. Det var bare å kjøre på. Vi ville vise oss fra en bedre side enn Ungarn-kampen, sier Patrick Thoresen, som sa dette om scoringen og den målgivende pasningen:

- Det var bra det. Formen er god, og det lover bra for det som som kommer, sa Storhamar-kapteinen.

Les også: Så mye koster en klasseløper 

Snudde kampen 

Petter Thoresens mannskap snudde til seier 4-3 over Frankrike og ble med det ubeseiret vinner av landslagsturneringen i ishockey i Lørenskog.

De norske iskrigerne møtte Frankrike til «finale» i firenasjonersturneringen på hjemmebane. Landslagstrener Petter Thoresens mannskap vant de to foregående kampene mot Hviterussland og Ungarn og ønsket å gå ubeseiret ut av turneringen. Frankrike var også ubeseiret og hadde fremdeles til gode å slippe inn mål.

Norge kom best i gang og sto for flere skudd og målsjanser i en norsk overtallsperiode som kom allerede etter tre minutter, men nordmennene klarte ikke å sette pucken i mål.

I stedet var det de franske gjestene som var heldige og tok ledelsen etter fem og et halvt minutt. Skuddet fra Kevin Desseau traff en norsk kølle og kom overraskende på Lars Haugen, som var tilbake i det norske buret etter at Henrik Holm fikk starte kampen mot Ungarn.

Les også: Norge snudde mot Ungarn

Doblet ledelsen

Etter 15 minutter doblet Frankrike sin ledelse ved Peter Valier, som sto alene og satte pucken opp i venstre hjørne. Like før den første hvilen kom reduseringen for Norge. Jørgen Karterud signerte for scoring etter pasning fra Tobias Lindström. Dermed gikk lagene i garderoben med 1-2.

I 2. periode utlignet de norske gutta etter kun to minutter. Tommy Kristiansen kriget foran mål og satte pucken i nettmaskene. Etter kort tid kunne Norge tatt ledelsen da Patrick Thoresen kom alene med keeper i norsk undertallsspill, men han klarte ikke å utnytte muligheten. Senere i perioden fikk Thoresen imidlertid sin revansj da han førte Norge opp i ledelsen og satte inn 3-2-scoringen.

Praktpasning fra Patrick

Samme Thoresen leverte også en praktpasning til Alexander Reichenberg, som økte Norges ledelse til 4-2 et par minutter før den siste pausen.

I tredje og avgjørende periode tok det kun to minutter før Frankrike satte pucken i mål. Dermed var det duket for spenning i de siste 18 minuttene. Med en skuddstatistikk på 48 skudd til Norge og 14 til Frankrike, var det fortjent at de norske hockeygutta maktet å holde ledelsen helt inn.

Patrick Thoresen ble kåret til Norges beste

U20- og U18-gutta vant

Det norske U20-landslaget slo Østerrike 3-2 etter forlengelse i VM lørdag. Simen André Edvardsen hadde målgivende pasning på Norges første mål. Med dette resultatet ble Norge nummer tre. 

U18-landslaget slo Frankrike 4-1 i CC Amfi i Hamar. Det var den tredje strake seieren mot Frankrike for Mads Hansen sine gutter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat