25. jun
BIDRAG: Jarl Paulsen (til venstre) drar i gang «Vi bygger laget - sammen med deg». Markeds- og arrangementssjef i Storhamar, Mathias Saxrud, er veldig takknemlig for engasjementet. FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Paulsen håper å samle inn 300.000
Jarl Paulsen (31) er utrolig glad i Storhamar Hockey. Nå drar han på eget initiativ i gang et prosjekt for å få et best mulig lag kommende sesong.

Publisert: 03.mai.2017 17:54
Oppdatert: 03.mai.2017 18:20

Prosjektet, «Vi bygger laget – sammen med deg», er først og fremst rettet mot privatpersoner. Det handler om å selge andeler. En andel koster 100 kroner, og den andelen er også et lodd. Paulsen, i samarbeid med Storhamar Hockey, har skaffet mange premier.

Les også: Den nye treneren til Storhamar går "bøtta" neste sesong.

Det har vært en lignende aksjon tidligere, da i regi av klubben.

– Utrolig kjedelig

– Storhamar røk ut i kvartfinalen, og jeg og mange andre syntes det var utrolig kjedelig, Jeg er veldig glad i klubben, og Storhamar er en stor del av livet mitt. Så tenkte jeg: Hva kan jeg bidra med? Så tok jeg kontakt med klubben, som syntes ideen min var bra, sier Jarl Paulsen.

Det er ikke noe tvil om at 31-åringen gløder for de gule og blå. Han har selv spilt for klubben. Det samme har far Finn og broren Henning.

Pengene går til sport

– Vi har skaffet fine premier, og alle som kjøper andel er med i trekningen. I tillegg får de som kjøper ti andeler eller flere navnet sitt på en glasstavle som skal henge i hallen.

Pengene som kommer inn skal uavkortet gå til sport. Informasjonen om prosjektet og oppdateringer skal foregå på sosiale medier.

– Jeg vil skape engasjement. Det er veldig fint hvis folk får et eierskap til laget. Jeg skal blant annet legge ut videosnutter med folk som bidrar, sier Jarl Paulsen, og fortsetter.

Takknemlig Saxrud

– Alle vil ha sportslig suksess, og det store målet er jo at vi kan arrangere bøttefest om ett års tid. Jeg vet at det er mange som har bidratt tidligere, men jeg mener at vi, kall oss supportere, må prøve å bidra igjen for å få et så bra lag som mulig. Storhamar hører hjemme i toppen av norsk hockey. I stedet for å klage kan vi hjelpe klubben. Jeg håper vi kan få inn 300.000 kroner, sier Jarl Paulsen, og fortsetter:

– Jeg skal selv kjøpe ti andeler. Dette er først og fremst rettet mot privatpersoner, men bedrifter er også velkomne til å bidra. Det handler om å få til et så bra lag som mulig, sier initiativtaker Jarl Paulsen.

Markeds- og arrangementssjef i Storhamar Hockey, Mathias Saxrud, er veldig takknemlig for det Jarl Paulsen drar i gang.

– Engasjementet fra folk rundt klubben slutter aldri å overraske oss. Dette er et utrolig bra tiltak av Jarl, og vi får aldri nok bidrag inn mot sport. Dette er bonus for oss, sier markeds- og arrangementssjef i Storhamar Hockey, Mathias Saxrud.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke