16. jul
UTE: Robin Dahlstrøm, her i storkampen mot Lillehammer, er ute med skade.
FOTO: TROND LILLEBO
 
Robin Dahlstrøm ute med kneskade
Robin Dahlstrøm fikk en smell i kneet mot Frisk Asker, og blir ikke klar til Stavanger-kampen torsdag.

Publisert: 30.nov.2017 06:52
Oppdatert: 30.nov.2017 08:32

Skaden til Robin Dahlstrøm skal ikke være alvorlig. Det er mer snakk om å ikke ta noen sjanser. Håpet er at Dahlstrøm er tilbake mot Sparta søndag.

Jørgen Langdalen er heller ikke spilleklar fordi han er utlånt til Gjøvik. Det betyr tre femmere og ett ekstra vingpar torsdag.

Kjetil Martinsen var inne sammen med Christian Larrivée og Joakim Jensen på treningen onsdag. De andre rekkene på den treningen var Hampus Gustafsson, Victor Svensson, Josh Nicholls og Steffen Thoresen, Mikael Zettergren og Martin Rønnild. Ekstra vingpar: Eirik Skadsdammen og Simen André Edvardsen.

Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard og Emil Frøshaug er ute av backene. De seks backene mot Stavanger blir da Kodie Curran, Jimmy Andersson, Christian Bull, Lars Erik Hesbråten, Simen Løvhaug Hansen og Håkon Engh.

– Dette blir en herlig utfordring. Vi har noe å revansjere i Stavanger. Sist vi møtte dem der var de desperate, og vi var ikke klare fra start. Vi er mye bedre forberedt nå. Så har vi Sparta hjemme søndag. Det blir to tøffe kamper, som vi gleder oss til, sier Fredrik Söderström.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke