20. jun
SNUOPERASJON: Eirik Skadsdammen er glad den vonde trenden snudde.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Roser tålmodigheten etter gode resultater
Eirik Skadsdammen og Alexander Reichenberg mener Sjur Robert Nilsen taklet den tunge perioden på en meget god måte.

Publisert: 06.des.2016 06:15
Oppdatert: 06.des.2016 06:15

På spørsmål om de merker noen forskjell hos Storhamar-treneren fra nå, hvor laget er i flytsonen, og hvordan det var under den tunge perioden, svarer Skadsdammen:

– Jeg synes ikke det er noen markant forskjell. Han har hatt en bra dialog med spillerne. Da det gikk tung, så pratet vi kanskje litt mer enn vi gjør nå. Han er den treneren han har vært hele tiden, sier Skadsdammen.

Han tror imidlertid at også Nilsen lot seg påvirke av de svake resultatene tidligere i høst.

– Han sa det selv, og vi merket jo det selv vi spillerne, presset fra fra dere journalister og omgivelsene ellers. Han følte sikkert på det. Men da vi var på trening, så merket vi ikke noe. Skadsdammen, som fungerer som kaptein i fraværet til Christian Larrivée, mener tålmodighet er nøkkelen til snuoperasjonen.

– Det er et nytt spillesystem. Det sitter ikke i ryggmargen med en gang, det tar gjerne litt tid. Jeg trodde det skulle svinge litt mer, og ikke at vi hadde så mange tap på rad som det ble. Men vi hadde trua på den måten vi skulle spille på, og da var det lettere å gjennomføre det, sier Skadsdammen.

Han får støtte av Reichenberg.

– Sjur stresset ikke så mye. Vi måtte fortsette å trene bra, komme på jobb hver dag og krige på. Og til slutt løsnet det, forklarer Reichenberg.

Han roser tilnærmingen Nilsen hadde under motgangen.

– Sjur var den som var mest positiv. Det var vi spillerne som ble gretne. Vi trente bra, og vi ville komme tilbake fra den nedturen vi hadde. Sjur pushet oss hele tiden, og sa at vi spilte bra selv om vi tapte kamper. Jeg synes han var veldig positiv. Han er som han alltid har vært, roser Reichenberg.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke