25. jun
AVKLARING SENERE: Sjur Robert Nilsen (bildet) skal i samtaler med Storhamar etter sesongen. I mellomtiden sjekker sportssjef Sjur Rakstad-Larsen& co. trenermarkedet for å være på den sikre siden.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Sjekker markedet for å ha en plan B
Hovedtrener Sjur Robert Nilsen og sportssjef Sjur Rakstad-Larsen er blitt enige om å vente til etter sesongen med de endelige samtalene om framtida. Det betyr at Rakstad-Larsen & co. må jobbe med alternativer.

Publisert: 07.mar.2017 21:44
Oppdatert: 08.mar.2017 07:00

Sjur Robert Nilsen skrev under på en ettårskontrakt før denne sesongen.

– Vi hadde planlagt å prate om framtida før, men vi er blitt enige om å vente til etter sluttspillet, altså etter sesongen, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Sportssjefen presiserer at de gjerne vil beholde Sjur Robert Nilsen i Hamar.

– Vi er godt fornøyde med Sjur Robert. Han har utviklet en ny spillestil, og har fokus på å utvikle spillere.

Få aktuelle norske trenere

Sportssjefen er klar på at det er en liten risiko å vente med de endelige samtalene til etter sesongen.

– Det beste hadde selvfølgelig vært et svar nå, men slik er det. Vi må jobbe med en plan B for å være på den sikre siden. Vi sjekker markedet for aktuelle kandidater sjøl, vi bruker ikke agenter nå, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Han fortsetter:

– Det finnes ikke så mange aktuelle norske trenere. Vi får se hva som kommer opp, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Sjur Robert Nilsen vil ikke si så mye om saken.

– Jeg hadde en prat med sportsutvalget i forrige uke, og vi ble enige om å la saken bero. Nå er det fullt fokus på sluttspillet, og det som kommer, sier Sjur Robert Nilsen.

Det har vært spekulert i om Nilsen kan være aktuell for Sparta, uten at noen har bekreftet det.

15 spillere klare

Når det gjelder spillere har Rakstad-Larsen & co. 15 spillere på plass for neste sesong. Det er Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Martin Rønnild, Christian Larrivée, Lars Erik Hesbråten, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson, Joey Tenute og Christian Bull.

Storhamar vil gjerne beholde backen Joonas Rönnberg, som har vært en suksess denne sesongen. Rönnberg og Rakstad-Larsen skal snakkes igjen etter sesongen.

Jonas Rönnbergs familie bor i Finland nå. Den 100 kilo tunge backen har tidligere sagt at han er positiv til å fortsette, men at det da må være snakk om mer enn en sesong til hvis familien skal flytte til Hamar.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke