buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
TJENT GODT: Patrick Thoresen har spilt utenlands i 16 år, og har tjent godt i løpet av de årene.FOTO: Anders Bakkerud Larsen
 
Slik forvalter Thoresen formuen
Patrick Thoresen har tjent seg søkkrik på å spille ishockey, men han tar likevel ikke av i måten han bruker pengene på.

Publisert: 27.okt.2017 15:40
Oppdatert: 27.okt.2017 15:54

Patrick Thoresen har opplevd å leve drømmen mange unge ishockeyspillere har. Han har spilt hockey i NHL, KHL, SHL og flere andre steder i løpet av karrieren, og han har tjent gode penger på det.

Han er registrert med over 50 millioner kroner i formue. Se Patrick og andre kjendiser fra Hedmarken på denne "kjendis-skattelista".

I løpet av årene i SKA St. Petersburg, tjente han opp mot 25 millioner kroner i året, og han har tjent godt også under tiden i Nord-Amerika og Sveits.

Ikke opptatt av aksjer

Thoresen forteller at han ikke lar alle pengene stå på sparekonto, men at han for noen år tilbake innledet et samarbeidsforhold med et svensk selskap som hjelper ham med investeringer.

– For meg, så har det viktigste vært å ha en god relasjon til de som hjelper meg med å forvalte pengene. Kunne ta en middag, prate om løst og fast, og kanskje de ikke bare er fokuserte på hva man skal investere i. Det er mer avslappet stemning, som jeg setter pris på, forteller Thoresen.

Han forteller at han ikke er altfor involvert og opptatt av hva som rører seg på aksjemarkedet.

– Jeg er ikke veldig opptatt av aksjer, fond, obligasjoner og sånn. Det viktigste for meg er at jeg har en person jeg kan kontakte, stoler på, og føler meg trygg på. Det har jeg funnet der, og jeg har ikke hatt noen grunn til å skifte fra dem.

best betalt i storhamar

33-åringen eier også noen leiligheter i Oslo, som han leier ut, pluss at han har investert i noen fond gjennom sin lokale bank.

Etter mange år utenlands, med høye millionlønninger, har han returnert til Storhamar, på en kontrakt som er relativt beskjeden inntektsmessig, til ham å være. Etter hva HA-sporten har grunn til å tro, tjener han rundt 600.000 kroner i Storhamar

– Jeg har selv godkjent lønnen jeg får i Storhamar, og er fornøyd med den. Jeg er fortsatt godt betalt, forteller han.

At han tjener mindre enn før, er ikke noe han bruker mye tid på å tenke over, hevder han, selv om det kan være perioder hvor utgiftene er høyere enn inntektene.

. Jeg har kanskje lagd meg høyere utgiftsposter enn Ola nordmann, og da blir det sånn «søren, så mye utgifter det blir». Men jeg har satt meg i den posisjonen selv. Men jeg vet jeg er privilegert, og at det er mange som har det mye tøffere enn meg. Det er ikke det jeg sier. Jeg har vært heldig, og har tjent godt på det jeg elsker å gjøre, forteller Thoresen til HA-sporten.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat