20. jun
HOCKEY-GLEDE: Mikael Zettergren (t.v.) jubler sammen med rekkekamerat Joakim Jensen. Svensken scoret to mål mot Stjernen.ALLE FOTO: Fredrik Olastuen
 
Smashet inn seieren ved nettet
Mikael Zettergren ventet og ventet, siktet, og banket inn pucken på volley som en profesjonell tennisspiller. Svensken ble avgjørende mot Stjernen med to mål.

Publisert: 27.nov.2016 22:25
Oppdatert: 27.nov.2016 22:36

Mikael Zettergren scoret Storhamars første mål etter herlig forarbeid av Simen André Edvardsen og Martin Blakseth Huse.

Så scoret Stjernen på sitt første skudd på mål – i overtall. 1–1 sto seg inn til første pause.

Mikael Zettergren ville krydre en rotete midtperiode, og det var da tennisferdighetene ble markedsført. Lars Løkken Østli skjøt over og i pleksiglasset bak mål. Pucken gikk via tverrliggeren og havnet akkurat der Zettergren ville ha den.

Han agerte som en sulten tennisspiller som hadde tatt turen opp til nettet.

Og avgjorde.

– Jeg fikk faktisk ganske god tid, for pucken var innom litt av hvert før den datt ned hos meg. Da handlet det kun om å treffe pucken før den havnet på isen, sier Mikael Zettergren, og fortsetter:

To i samme kampen

– Jeg har faktisk scoret to slike mål i samme kamp en gang. Det var for Mora mot Malmö. Slike mål er sjeldne, men det er herlig å score dem. Det er litt krydder til publikum, smiler svensken, som stortrives i rekke med Joakim Jensen og Martin Blakseth Huse.

– Rekka fungerer bra, og vi skapte mye i dag. Det kunne fort blitt noen mål til fra oss. Vi finner hverandre bra, og vi har balanse defensivt også, sier den formsterke svensken.

Trener Sjur Robert Nilsen liker utviklingen til Mikael Zettergren.

– Han har hatt en stigende kurve siden bortekampen mot Stavanger. Hele den rekka har vært bra siden den kampen, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Zettergren har alltid vært en spiller som produserer målpoeng. Nå jobber han knallhardt uten puck også. I denne idretten handler det om å gjøre drittjobben også, sier Sjur Robert Nilsen.

Effektive på slutten

Han var godt fornøyd med åpningsperioden søndag kveld.

– Vi kunne avgjort kampen de første 20 minuttene. Da spilte vi bra, men det ble bare ett mål, dessverre, sier Nilsen.

Storhamar hadde tre muligheter i overtall i 1. periode uten å lykkes.

Etter en rotete midtperiode var Storhamar effektive i sisteperioden ved Joey Tenute og Daniel Hermansson.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke