20. aug
STORHAMAR-KLAR: Fredrik Söderström, her avbildet på Astoria Hotell, skal lede klubben de neste to årene.
FOTO: Bendik Havdal Eriksen
 
Söderström går for NM-gull
Fredrik Söderström (39) er ikke i Norge for å leke. Han vil vinne NM-gull.

Publisert: 28.apr.2017 15:21
Oppdatert: 28.apr.2017 16:40

Fredrik Söderström har trent Allsvenskan-klubben Oskarshamn i seks år, og han gleder seg til utfordringen han får servert i Hamar.

- Jeg hadde igjen ett opsjonsår, men jeg følte at jeg måtte prøve noe nytt nå. Storhamar føles som et riktig valg for meg, sier han. 

Les også: Thoresen er i dialog med Storhamar

- Jeg vet at Hamar er en hockeyby, og det sier alle jeg har snakket med siden jeg begynte å snakke med Storhamar. Ambisjonene er høye her, og jeg tror alle drømmer om at vi kan gå hele veien og vinne et NM-gull, sier Söderström til HA-sporten. 

- Hvor realistisk er det?

- Det er selvfølgelig et svar de fleste kommer med når de er blitt presentert i en ny klubb, men jeg føler at det er det målet vi må ha. Stavanger har en større administrasjon, mer penger. Men samtidig er det ingenting som er bedre enn å slå et lag alle tror er bedre enn deg. Det er slike utfordringer jeg liker, sier han offensivt. 

Les også: Avskriver ikke å hente Jimmy

Söderström skal bruke helgen i Hamar, der han skal kartlegge neste års stall sammen med Pål-Jan Stokke og Sjur Rakstad-Larsen - som er klubbens sportsutvalg. 

- Jeg har noen svenske spillere jeg vil snakke om, og så forventer jeg at de kommer med en del norske. De har bra peiling på norske spillere, vil jeg tro. Og da er det greit at vi får snakket sammen. Jeg skal ikke komme hit og drasse med meg en haug med svensker, det skal jeg ikke, sier svensken, som sier følgende om hvilken hockey Storhamar skal spille.

- Vi skal gå ut og gi alt i hver enste kamp, og publikum skal alltid føle at vi har gitt alt. Men jeg vil ikke snakke om moderne hockey, for hva er egentlig det? Vi skal spille med fart og intensitet, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke