24. jun
GLAD: Sjur Robert Nilsen.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Storhamar har signert en back og en løper
Forsterker seg etter en svak start på sesongen.

Publisert: 29.sep.2016 18:09
Oppdatert: 29.sep.2016 18:22

Storhamar har hentet inn svenske Daniel Hermansson fra Mora IK. Han har blitt enig med Hamar-klubben om en tomånederskontrakt - som kan forlenges dersom han og klubben ønsker det.

Det er også blitt gjort endringer på backsiden, og nå er det klart at Andreas Røykås Marthinsen kommer fra Djurgården til Storhamar på en korttidskontrakt. Han skal være på Hamar i en måned, men Storhamar er åpne for å la ham bli utover den tiden.

Sjur Robert Nilsen sier følgende om Hermansson:

- Daniel er en spiller som alltid har gjort mange mål, og han har også utviklet spillet sitt til å bli en mer komplett spiller. Han er en veldig fin type, sier Nilsen.

- Vi vet ikke ennå hvor lenge Christian Larrivée er ute, og derfor går vi for en kortere kontrakt, legger Sjur Rakstad-Larsen til.

Røykås Marthinsen spilte fire kamper på A-laget til Djurgården i SHL sist sesong, men har slitt med tillit i starten av sesongen.

- Andreas er en veldig spennende spiller. Han er fysisk, ganske stor, og vi trenger en spillertype som ham. Andreas var med oss på landslaget i høst, og jeg kan si at han gjort et veldig bra inntrykk, sier Nilen.

Hermansson er spilleklar til lørdagens kamp mot Sparta, mens Marthinsen får debuten sin hjemme mot Kongsvinger torsdag. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke