25. aug
DISKUTERER: Roy Stian Hansen (med ansiktet mot kameraet) og Joakim Svarstad (t.h.) er klare for å dømme finaler.
FOTO: Heiko Junge, NTB / SCANPIX
 
Svarstad dømmer sin niende strake finale
Selv om Storhamar fikk en kort reise i sluttspillet, har klubben to dommere som skal dømme finalene mellom Stavanger Oilers og Frisk Asker

Publisert: 31.mar.2017 17:40
Oppdatert: 31.mar.2017 17:39

Denne uken ble det klart at Hamar-guttene Joakim Svarstad (29) og Roy Stian Hansen (31) er tatt ut til å dømme de kommende finalene.

Og det ikke første gang at Joakim Svarstad, som er sønn av tidligere toppdommer John Svarstad, får tillit i sesongens viktigste kamper.

- Dette er den niende året på rad jeg er tatt ut til å dømme finale, og lørdag blir det min 31. finalekamp. Jeg har dømt i eliteserien i 12 år, og dette er ikke noe jeg driver med for å tjene penger - men fordi jeg synes det er moro, sier Svarstad.

Han forteller hvorfor han ønsket å bli dommer.

- Jeg så tidlig at jeg ikke kom til å bli en toppspiller. Og da jeg fortsatt ønsket å være med i miljøet, var det fint å begynne å dømme. Det gikk ganske fort da jeg begynte å dømme, for jeg kom ganske fort opp, sier han.

Svarstad gleder seg til å ta fatt på finalene. 

- Det er moro å få dømme finaler, og det er derfor vi driver med dette, sier han.

Stian Halm, Roy Stian Hansen og Tor Olav Johnsen er hoveddommerne som er tatt ut til de tre første kampene. Jon Kilian, Knut Einar Bråthen og Joakim Svarstad skal holde styr på linjene. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke