17. aug
 
Takker publikum for mottakelsen
Patrick Thoresen (33) og Jimmy Andersson (32) fikk høyest applaus da de ble presentert. Og det satte krigerne stor pris på.

Publisert: 31.jul.2017 22:06
Oppdatert: 01.aug.2017 06:41

Patrick Thoresen (33) har opplevd mer enn de fleste norske idrettsutøvere, men han innrømmer at det var spesielt å gå ut på isen foran rundt 3.000 tilskuere i CC Amfi mandag kveld.

– Det var kjempemorsomt å komme ut på isen. Og det er ingen tvil om at både jeg og resten av gutta setter stor pris på den støtten vi får, sier Thoresen til HA-sporten.

vil komme i form

Mandagens trening besto av en kort oppvarmingsbit, internkamp og straffekonkurranse.

Men de neste dagene vil neppe by på like lette og morsomme økter.

– Det blir tungt, og det er like beintøft hvert eneste år. Du kan trene så godt du vil om sommeren, men når du kommer på isen, er det like tøft hvert eneste år. Du må være smart, slik at du ikke drar på deg noen skader, sier Thoresen, som ønsker å gi publikum mye moro denne sesongen.

– Jeg setter stor pris på dem. Og vi vet at de vil støtte oss uansett. Men nå skal jeg legge ned det som kreves, slik at jeg kan gi noe tilbake til dem, sier Thoresen.

Jimmy-applaus

Selv om Patrick Thoresen fikk den høyeste applausen da han ankom isen, var ikke Jimmy Anderssons presentasjon langt unna.

– Det var veldig morsomt, og det er spesielt at det er så mange som møter opp, sier Andersson, som slet med å sette ord på hvordan han opplevde den massive mottakelsen.

– Det er litt spesielt, for du er i din egen boble i en slik situasjon. Du er redd for å gå på trynet, men selvfølgelig er det hyggelig med en god velkomst, forteller han.

varm velkomst

Da Jimmy Andersson gikk til Frisk Asker høsten 2016, var det lite som tydet på at Karlstad-mannen skulle aksle den gule trøyen igjen.

Men så er skjedd.

Og Andersson er glad for hvordan han er blitt tatt imot.

– Det har vært veldig bra. Alle jeg har snakket med, har fortalt meg at de synes det er hyggelig at jeg er tilbake igjen. Så det har vært veldig bra, sier Andersson, som tror Storhamar blir å finne i toppen denne sesongen.

– Det føles ut som vi har en bra gruppe, og jeg tror også det sitter en del vinnerskaller i det rommet her, sier han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke