buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
19. okt
stående applaus: Mikael Zettergren (f.v.), Eirik Skadsdammen, Jimmy Andersson, Lars Erik Hesbråten, Hampus Gustafsson, Robert Hestmann, Martin Rønnild, Simen André Edvardsen og resten av lagkameratene sto igjen på isen og klappet for Thoresen.
FOTO: mANZOR aHSSANI
 
Thoresen forventer at spillerne fortsetter å ta ansvar
Patrick Thoresen (34) forlater et hardtspillende og tøft Storhamar-lag. Og han får massiv ros for jobben han har gjort.

Publisert: 26.nov.2017 21:52
Oppdatert: 26.nov.2017 21:52

Storhamar – Frisk Asker 7–2

Så var eventyret over: Patrick Thoresen forlater Storhamar til fordel for den russiske toppklubben SKA St. Petersburg.

Og avskjeden kunne ikke blitt bedre for Hamar-gutten: Familien på tribunen så ham leke med Frisk-backene, Martin Rønnild scoret tre mål, debutanten Josh Nicholls var strålende og scoret to mål.

Patrick Thoresen forlater et Storhamar-lag som står med åtte strake seirer, leder tabellen med fire poeng ned til Sparta – og et lag som han har vært med på å forme.

Ikke fornøyd

– Vi har tatt mange steg i riktig retning, men jeg synes fortsatt det er en del ting å forbedre, sier Thoresen til HA-sporten.

Han er - tross serieledelse - ikke fornøyd ennå.

– Under og overtallsspillet vårt har ikke vært bra nok. Og det har vært frustrerende i perioder. Men jeg synes vi har forbedret oss på å bli tøffere. Tidligere har det vært litt soft å møte Storhamar. Men sånn er det ikke lenger, for vi har mange som både tar og gir smeller. Vi er et at de tøffeste lagene.

endret mentalitet

Da HA-sporten spør Thoresen om hva som har vært høydepunktet denne høsten, venter han litt før han svarer:

– Det er vanskelig å svare ett enkelt høydepunkt, men det er nok at jeg har fått være med på å være en leder, en som har kunnet komme inn og ta ansvar. Og det å få være med på å skape et vinnende lag, sier Thoresen, som fortsatt vil stille krav til Storhamar-spillerne.

– Jeg forventer at spillerne fortsetter å sparke hverandre i ræva når det trengs. Storhamar har ikke vunnet en dritt på ti år, og da må  spillerne fortsette å stille krav til hverandre, sier han.

34-åringen kan komme til å returnere til Storhamar, men han vil ikke love noe. 

rønnild-ros

Martin Rønnild, som var Storhamars beste spiller søndag, er imponert over Thoresen. 

– Patrick setter standarden, han går foran, og han er en skikkelig leder. Han har vist oss veien, og så håper og tror jeg at alle vil fortsette slik, sier Rønnild. 

Han mener at Thoresen har vært viktig i treningsarbeidet. 

– Han er som en ekstra trener. Han vet hvordan det skal gjøres. Tidligere har det kunnet være en og annen dårlig trening, men nå har det blitt færre av dem. Det at vi har en så bred og sterk stall, har vært viktig for at alle pusher hverandre, sier han. 

Best i ligaen

Storhamar-trener Fredrik Söderström kaster seg på hyllest-toget av Thoresen.

– Det flotte med Patrick, er at han vet hvordan en gruppe som skal vinne, må bygges og hvordan man skal jobbe for å gjøre det best mulig sammen. Han er en «self made man», som vet hvordan man lykkes, sier Söderström.

Han innrømmer at han gjerne skulle sett at Thoresen bli.

– Det er klart det svir å miste seriens desidert beste spiller, men samtidig forlater han en gruppe som han har gjort veldig mye for, som er blitt bedre på grunn av ham. 

Tøffere

Svensken forteller at han satte seg to mål før sesongen: 

– Det ene var at vi skulle klare å børste av oss nedturer, slik vi gjør i dag: Vi får 2–2 imot, men vi legger oss ikke ned, men bare fortsetter. Det har vi lyktes med, og det samme med det fysiske spillet. Jeg visste at klubben ble sett på som softe, at det er var behagelig å komme hit. Men sånn er det heller ikke lenger, og der har Patrick vært viktig, avslutter han.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat