23. okt
LIKER UTVIKLINGEN: Petter Thoresen ble imponert over det Storhamar presterte mot Stavanger tirsdag. FOTO: Arve Hovelstuen Blystad
 
Thoresen imponert over Storhamar
Landslagssjef Petter Thoresen så tirsdagens kamp mot Stavanger, og mener Storhamar har tatt store steg den siste tiden.

Publisert: 22.feb.2017 10:57
Oppdatert: 22.feb.2017 11:28

Landslagssjefen mener det er flere ting som gjør at Storhamar er blitt bedre de siste ukene.

– De har en positiv utvikling. Nå spiller de mer taktisk klokt. Presspillet er mye bedre, spesielt i offensiv sone, og de gjør færre feil. Det er utrolig viktig. Storhamar slipper inn få mål nå, sier Petter Thoresen.

LES OGSÅ: Petter Thoresen feller sin dom

Mest lyst til å vinne

Han er klar på at flere spillere virkelig har meldt seg på.

– Det er alltid viktig. Det er et lag, og det er viktig at alle bidrar. Jeg synes alle rekkene til Storhamar gjorde det veldig bra mot Stavanger.

Duellspillet er også noe Petter Thoresen har notert seg.

– Storhamar markedsførte et bra duellspill mot Stavanger. De vant mange av duellene, og hadde et bra kroppsspråk. Tirsdag var det Storhamar som ville vinne mest. Nå spiller Storhamar det spillet Sjur Robert Nilsen vil at de skal spille, og jeg er imponert over hvordan de har taklet situasjonen. Det har vært noen tunge perioder, men de reiser seg til sluttspillet. Det er en bra utvikling.

Imponert over Rønnild

Landslagssjefen merket seg noen spillere i går.

– Jeg liker den type spiller som Martin Rønnild er. Han tar og gir juling, og er flink til å komme inn foran mål. Jeg synes Rønnild har vært god lenge. Oskar Östlund blir tryggere og tryggere aller bakerst, og Erik de la Rose er en god, spillende back, som også har vært god lenge. Han danner et veldig bra backpar med Joonas Rönnberg. Nå får de la Rose brukt de beste egenskapene sine, sier Thoresen, og legger til:

– Jeg synes det var bra guts over hele linja mot Stavanger, og spiller de slik framover blir Storhamar vonde å møte, men jeg synes fortsatt de kan gå enda raskere i angrep når de vinner pucken.

Han synes tirsdagens kamp lignet en sluttspillkamp.

– Storhamar må spille slik i sluttspillet også, mens Stavanger må opp noen hakk. De var ikke desperate nok i denne kampen. Jeg tror Storhamar klarer en topp fire-plass nå. Når det gjelder sluttspillet er det mer åpent enn noen gang, sier Petter Thoresen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke