23. aug
VENNER: Patrick Thoresen og Anders Myrvold ( t.h.) jublet etter den avgjørende OL-kvalifiseringskampen i ishockey mellom Norge og Danmark på Jordal Amfi i Oslo i 2009.
FOTO: Cornelius Poppe / SCANPIX
 
Thoresen om Myrvold-comeback: - Han er velkommen tilbake
Tirsdag ettermiddag bekreftet Anders Myrvold (41) at det kan være aktuelt for ham å gjøre comeback i Vålerenga.

Publisert: 01.aug.2017 19:10
Oppdatert: 02.aug.2017 07:01

Det var NRK som først meldte at Anders Myrvold, som har vært åpen om sin fortid med rusproblemer, kan bli Vålerenga-spiller i løpet av de den nærmeste tiden.

Myrvold har ikke spilt siden han la opp våren 2011. 

HATV:Rinkside

god form

Myrvold har alltid vært i god fysisk form, og i de siste årene har han blant annet vært trener for Cecilia Brækhus, samt jobbet som personlig trener.

Han svarer følgende på NRKs spørsmål om han vil vurdere å spille hockey:

-  Først og fremst må jeg vise Roy at jeg er god nok, men jeg må frigjøre meg selv mer fra jobben dersom jeg skal kunne være med å bidra gjennom sesongen. Jeg må få tid. Vi må se på hva vi får til, sier Myrvold.

Vålerenga-trener Roy Johansen bekrefter at det vil være aktuelt å lå ham få gjøre comeback, men at det er opp til ham selv.

Les også: 3.000 på første istrening

Positiv Thoresen

Patrick Thoresen, som ikke hadde lest saken da HA-sporten snakket med ham, svarer med glimt i øyet da han blir spurt om hva han tenker om et potensielt Myrvold-comeback.

- Han kommer sikkert til å "fake" en skade hvis vi skal spille mot dem, for han har aldri vært noe glad i å bli taklet. Hadde jeg sett ham på blå, hadde jeg gått etter ham, sier han og gliser.

Han blir mer alvorlig:

- Jeg synes det er morsomt om han kan komme tilbake. Anders er en fin gutt, og han har vært gjennom en turbulent tid. Men den tiden er over, sier Thoresen.

- Dersom Anders vil spille, er det bra for norsk hockey. Han fortjener en sjanse til, og han er velkommen tilbake. 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke