23. okt
SLITER: Petteri Nummelin har fortsatt kjenning til lyskeproblemene han fikk tidligere i høst, og spiller ikke lørdagens kamp mot Kongsvinger.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Tidligst klar i romjula
Petteri Nummelin spiller ikke lørdagens kamp mot Kongsvinger, og det er heller ikke gitt at finnen får spille kampene i romjula.

Publisert: 09.des.2016 12:17
Oppdatert: 09.des.2016 12:21

– Nå får vi se. Forhåpentligvis kan han krige om en plass på laget i romjula, forteller Sjur Robert Nilsen til HA-sporten.

Finnen har slitt med lyskestrekk i lang tid, men har vært tilbake på is den siste tiden.

– Nå har han vært i mer eller mindre full trening, men han kjenner fortsatt litt smerter. Han har vært på is den uka her, så får vi se. Han er ikke hundre prosent enda, sier Nilsen.

Og det er heller ikke sikkert at Nummelin får istid selv om han blir klar for spill, sier Nilsen.

– Det er konkurranse om plassene. Hampus (Gustafsson) er på vei tilbake. Per i dag er det én utlending til som kan spille, sier Nilsen, som liker at det er konkurranse om plassene i laget.

– Ja, og så er det viktig å påpeke at Petteri må konkurrere på lik linje med de andre utlendingene for å spille. Konkurranse er bra.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke