18. aug
AVGJØRELSEN: Her setter Eirik Børresen inn den avgjørende straffen bak Storhamar-keeper Jonas Strand.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Trodde Storhamar hadde mer
Hamar-gutten Eirik Børresen (27) var iskald og satte den avgjørende straffen mot gamleklubben. Han trodde Storhamar skulle komme med mer trøkk.

Publisert: 05.okt.2018 07:50
Oppdatert: 05.okt.2018 07:50

Storhamar - Stjernen 1-2 etter straffer

Eirik Børresen har tilbragt hundrevis av timer i ishallene på Hamar vest. Han har spilt i Sparta og Stavanger før det ble Stjernen foran denne sesongen.

Han innrømmer at det var spesielt å avgjøre kampen - i CC Amfi.

– Dette var veldig moro, ingen tvil om det. Det var vel ingen som hadde forventet at vi skulle ta to poeng i denne kampen. Jeg synes vi spilte tre gode perioder, og vi klarte å ødelegge mye for Storhamar. Vi kriget for hverandre, sier Eirik Børresen.

Fikk revansje

Som nevnt var han forberedt på mer trøkk fra de gule og blå.

– Jeg trodde de skulle komme med mer. Jeg håper noe av det skyldes av vi gjorde dem dårlige, smiler Smeby-gutten, før han fortsetter:

– Storhamar-spillerne er vante med å føre mye av spillet. Det ble ikke helt slik i denne kampen, og da steg sjansene våre.

Han følte at den avgjørende straffen var en bra revansje.

– Det var jeg som glapp i markeringen på Kjetil (Martinsen) på 1-1-målet til Storhamar, så det var greit å sette straffen. Jeg er glad jeg fikk fornyet tillit, for jeg bommet jo på den første straffen min, sier Eirik Børresen.

Stjernens sportssjef Rune Gulliksen, med mange kamper både som spiller og trener i Storhamar, sto i Stjernen-boksen torsdag.

– Vi gjorde tre solide perioder, og dette var en bra skalp for oss. Dette var en herlig lagseier, sier Rune Gulliksen.

Energiløst hjemmelag

Storhamar startet kampen bra, med trøkk og tempo, men så flatet det veldig ut etter hvert, og Stjernen gikk til pause med 1-0. Den baklengsen kom etter en backhandpasning fra rundvantet, til en umarkert spiller, i spill fem mot fem. Det var skikkelig billigsalg.

I midtperioden var det glimtvis bedre, og på slutten av perioden kom målet. Simen André Edvardsen fant Kjetil Martinsen, som banket pucken i krysset. Pucken forsvant ut igjen, men scoringen ble godkjent etter at dommerne hadde kikket på video.

Det var sjanser i 3. periode også, men effektiviteten manglet. Det var noe energiløst og tafatt over over Storhamar-laget.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke