18. aug
 
Turnering i Tyskland
Storhamar skal til Tyskland for å spille turnering før serien starter.

Publisert: 23.mai.2017 16:11
Oppdatert: 23.mai.2017 16:11

25. og 26. august skal Storhamar spille vennskapskampturneringen Bremerhaven Energie Cup i Bremerhaven, Tyskland. De andre lagene i turneringen er Fischtown Pinguins (DEL, tysk toppserie), HC Banska Bystrica (serievinner i Slovakia, og med i Champions Hockey League), Iserlohn Roosters (toppklubb fra DEL) og Storhamar.

På veg ned til Tyskland skal Storhamar-gjengen stoppe i Vojens i Danmark for en kamp mot det danske topplaget SønderJyskE i SE Arena. Den kampen spilles 23. august.

Storhamar skal også spille en turnering på Lillehammer første helga i september, sammen med Lillehammer, Almtuna og BIK Karlskoga.

Det er også klart at Storhamar møter Vålerenga hjemme 17. august og Lørenskog borte 19. august. Det blir en treningskamp til.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke