20. jun
SCORET: Her scorer Joakim Jensen sitt 250. mål i Storhamar-trøya. Etter kampen var Jensen skuffet over at Storhamar ikke klarte å avgjøre kampen til deres fordel.
 
Unødvendig tap etter sjansesløseri
Joakim Jensen satte sin scoring nummer 250 for Storhamar, men milepælen kom sammen med en sur bismak etter tapet for rivalen Lillehammer.

Publisert: 29.des.2016 07:57
Oppdatert: 29.des.2016 08:08

Joakim Jensen sendte Storhamar opp i føringen på iskaldt vis, etter at han kom alene med Lillehammer-keeper Christoffer Bengtsberg. Men Jensen klarte ikke å glede seg over milepælen etter 3-2-tapet i sudden death.

– Det viktigste er å vinne matchene. Vi er i en situasjon hvor vi må vinne kampene mot de lagene som ligger rundt oss. Så jeg er veldig skuffet over at vi ikke vinner, forklarer Jensen.

Blir for passive

Han mener de kastet vekk seieren på unødvendig vis.

– Vi blir passive i tredje periode. Vi slutter å gå for å vinne matchen, i stedet prøver vi å forsvare seieren helt inn. Det er lenge å gjøre det i 20 minutter. Vi gir fra oss pucken gang på gang og lar dem prøve og prøve, forklarer Jensen etter kampen, som mener Storhamar burde ha avgjort kampen lenge før vertene satte 2-2-scoringen.

– Vi har muligheter på slutten på 2-2, og på 2–1 til å avgjøre matchen. På en annen dag gjør kanskje det. Vi må klare å avslutte matchene og sette den siste spikeren, så vi kan ta de tre poengene, sier han.

I tredje periode kom Jensen alene med keeper for andre gang i kampen, men denne gangen fungerte ikke finten som sørget for 1-1-scoringen.

– Jeg prøvde det som fungerte på første scoringen, men han var med på den andre. Han gjorde ikke samme feil to ganger.

Hadde nok sjanser

Utover i tredje periode ble Storhamar tidvis kjørt rundt med av et Lillehammer-lag som så ut til å ha mer krigersk innsats, samtidig som Storhamar-spillerne så mer passive og flate ut.

– Vi slutter å gå på skøyter uten puck i tredje periode og lar dem få initiativet, uten at vi trenger å gjøre det. Jeg synes vi er det beste laget i store deler av matchen, så da er det synd at vi gir det fra oss ved å kaste pucken og bli stillestående, sier han.

Assistenttrener Pål Johnsen mener Storhamar burde ha tatt med alle tre poengene hjem.

– Hadde vi scoret på sjansene våre, hadde vi vunnet den kampen her tidligere. Det er litt unødvendige baklengs i 3 mot 3. sånn er tre mot tre. Det er litt Hawaii.

– Vi må sette sjansene våre. Vi skaper nok til å vinne, og setter vi dem så blir det tre poeng, forklarer Johnsen, som også hyller Jensen etter hans 250. scoring.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke