5. des
FÅR HJELP: Her hjelpes Petter Vaagan Moen bort fra Briskeby søndag kveld.
FOTO: Fredrik Olastuen
 
Vaagan Moen: - Jeg var redd
Petter Vaagan Moen (33) snakker om kollapsen han opplevde på Briskeby søndag.

Publisert: 14.aug.2017 11.19
Oppdatert: 14.aug.2017 13.08

Da Petter Vaagan Moen tok telling under hjemmemøtet med Finnsnes søndag, ble han kjørt vekk av ambulansepersonell til sykehus.

Bakgrunn: Vaagan Moen kollapset

Han er fortsatt på sykehuset i Hamar, men nå kan han fortelle hvordan han opplevde den dramatiske situasjonen. 

- Jeg fikk meg en ordentlig smell i første omgang, da en motspiller løp meg ned. Jeg kjente at det var noe med ribbeinet, sier Vaagan Moen, som trodde han hadde løpt av seg smellen.

- Det gikk gradvis bedre, selv om det var vondt. I andre omgang ble jeg svimmel, og jeg fikk ikke puste. Det var et knekt ribbein som gikk inn i lungen, forklarer Vaagan Moen om situasjonen som oppsto da det gjensto i underkant av ti minutter på klokka. 

HATV: Se scoringene her! 

Han innrømmer at han rakk å få noen tanker gjennom hodet.

- Jeg var redd. Når man ikke får puste, blir man redd. Jeg forsto hva som hadde skjedd, og når man er så nære et sykehus, går det bra, sier Vaagan Moen.

Flere har uttrykt bekymring for 33-åringens helse både på Twitter og Facebook. 

Selv har ikke den tidligere Brann-spilleren lest noen av kommentarene, men han innrømmer at han setter pris på at folk bryr seg om ham.

- Jeg har ikke lest noe av det, men jeg fått med meg det venner og familie har skrevet til meg. Jeg skal ikke overdramatisere det, men jeg forstår at det ikke så bra ut fra tribunen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke