20. aug
 
Var en av få som visste om Peter Forsbergs NHL-comeback
PUCKPODDEN: Storhamars altmuligmann Jostein Smeby forteller om tiden i den svenske toppklubben MoDo. Og han holdt på en temmelig eksklusiv nyhet.

Publisert: 13.nov.2018 16:43
Oppdatert: 13.nov.2018 16:52

Jostein Smeby har vært daglig leder i Storhamar, jobbet på kontoret i en årrekke, vært materialforvalter for klubben - og han har jobbet for den svenske klubben MoDO.

Puma Jr, som han kalles i Storhamar-miljøet, forteller om hvordan han opplevde året i den tradisjonsrike klubben.

Da Peter Forsberg, en av tidenes beste europeiske hockeyspillere skulle gjøre comeback i NHL, fikk Hamar-mannen et eksklusivt oppdrag av klubben. 

- Forsberg skulle gjøre comeback, og jeg var en av få som visste at han skulle gjøre comeback i NHL. Så det var mye opplåsning av ishaller for at han skulle komme seg i form, uten at noen skulle vite det. 

- Du måtte bite deg litt i tunga. Han er så nøye og en profesjonell idrettutøver, så det spilte ingen rolle om det var klokken 22 på kvelden eller 05.00 på morgenen, sier han.

I tillegg til MoDo-tiden snakker Smeby om streiken som ble avverget, Storhamars spillerlogistikk, gamle røvere og kommer med en beklagelse. 

Episoden kan også høres i Soundcloud, itunes eller i podkast-appen. 

Hør! 

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke