buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
21. okt
offensiv: Christian Bull vil bidra med flere poeng enn forrige sesong. Her fra semifinalen i DNB Arena forrige sesong. Foto: Håkon T. Kristiansen
 
Vil bidra offensivt
Christian Bull var tilbake på trening for Storhamar torsdag. Nå vil han vise seg fram offensivt for Storhamar.

Publisert: 03.feb.2017 19:19
Oppdatert: 03.feb.2017 19:34

Unggutten takket nei til spill i Sparta etter at de hadde fått på plass en avtale med Björklöven, og havnet i stedet hos Storhamar.

Bull har rykte på seg for å være en offensiv back, men produserte kun fem målpoeng for de gule og blå forrige sesong. Nå tror han oppholdet i Sverige har hjulpet ham med å ta ytterligere steg.

– Jeg spilte kanskje med litt for høy risiko forrige sesong. Denne sesongen har jeg lært å bli litt mer bevisst på hvor stor gevinsten er når jeg spiller en risikabel pasning, sier han.

20-åringen forteller om et høyere tempo på nivå to i Sverige og håper det skal hjelpe ham i comebacket i norsk hockey.

– Jeg håper det bidrar til at jeg kan være med å produsere mer framover på banen, sier Lørenskog-gutten.

Ni backer klare

Storhamar har ni backer i troppen og alle er skadefrie. Bull vet ikke hvilken rolle han skal spille i Manglerudhallen på søndag.

– Jeg har kun trent med laget torsdag. Fredag hadde vi fri, men jeg trente med Wang på morgenen. Lørdag er det trening med laget igjen og da får jeg vite mer, sier han.

Storhamar-trener Sjur Robert Nilsen hadde heller ingen klare svar da HA-sporten var i kontakt med ham fredag ettermiddag.

– Vi tar en avgjørelse på treninga lørdag. Det kan være aktuelt å bruke en back på løperplass, men vi må se på skadesituasjonen blant løperne først, sier Nilsen.

Storhamar tapte fem verdifulle poeng på hjemmebane mot Manglerud Star og Sparta henholdsvis søndag og tirsdag. Det har ikke preget stemningen i laget.

– Stemningen i troppen er god og vi ser oppover på tabellen, forsikrer Bull.

Går for tredjeplass

De gule og blå har bare fem poeng opp til Lillehammer på tredjeplass, men har også en luke på kun ti poeng ned til søndagens motstander Manglerud Star på kvalikplass.

– Det blir en veldig viktig kamp. Med seier der har vi i praksis distansert oss fra dem, forklarer Bull.

Flere har den siste tiden spekulert i om Stavanger kan finne på å velge Storhamar i kvartfinale hvis sesongen skulle ende med sjuende eller åttende plass. Den problemstillingen tar Bull med knusende ro.

– Skal vi til finale må vi regne med å måtte slå en av dem uansett. Samtidig har vi fokus på vårt eget spill og vil skape best mulig forutsetninger for oss selv. Da er det naturlig å se oppover på tabellen, avslutter Bull.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat