25. jun
ØNSKET MED VIDERE: Daniel Hermansson fikk bokført tre målpoeng søndag kveld. Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen bekrefter at de ønsker å ha med svensken videre.ALLE FOTO: Fredrik Olastuen
 
Vil forlenge med Hermansson
Daniel Hermansson (34) ofret alt da han satte inn 4–3. Nå ønsker sportssjef Sjur Rakstad-Larsen å forlenge kontrakten til svensken.

Publisert: 13.nov.2016 21:44
Oppdatert: 15.nov.2016 06:23

Daniel Hermansson scoret ett mål og hadde to målgivende pasninger mot Manglerud Star søndag kveld. Kontrakten hans med Storhamar går ut 30. november, og alt tyder på at han vil få et nytt tilbud.

– Han gir alltid 100 prosent, og går i alle dueller. Vi ønsker å ha med Daniel videre. Jeg skal ta en skikkelig prat med ham ganske raskt, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen, og fortsetter:

Besøk av familien

– Christian Larrivée er fortsatt ute, og det er hovedgrunnen til at vi vil forlenge kontrakten til Hermansson. Han er en viktig spiller for oss, men det går ikke an å sammenligne ham med Larrivée. Det er to forskjellige spillertyper, sier sportssjefen.

Daniel Hermansson hadde besøk av familien i helga. Sønnen Theodor (5) skal være igjen i Hamar noen dager.

– Jeg trives kjempebra. Det er bra miljø, en proff klubb, og ligaen er bra. Jeg skal snakke med familien, så får vi se. Familien bor i Mora, og kona har jobb der, sier Daniel Hermansson, som var lettet etter scoringen mot M/S.

Han kastet seg inn i målgården og satte inn sin egen retur.

– Det var godt å se at den gikk inn. Jeg har brent for mange sjanser siden jeg kom hit. Fysikken er bra, og spillet har vært helt greit, men avslutningene mine har vært for dårlige. Jeg må være kald foran mål. Jeg håper målet og spillet i dag hjelper, slik at det blir bedre flyt framover, sier Daniel Hermansson, og fortsetter:

– Det var herlig med nok en seier. Vi er på gang, og vi har fått tilbake sjøltilliten i laget. Det er utrolig viktig, sier svensken.

Assistenttrener Pål Johnsen sier dette om svensken:

– Han er en proff type, som jeg tror blir enda bedre utover. Det er viktig at han blir her.

Sterk sisteperiode

Storhamar startet kampen svakt. Etter at Joakim Jensen satte inn 1-0, fikk Manglerud Star to mål etter personlige feil av Storhamar-spillere.

Etter hvert styrte Mikel Zettergren inn 3-3, og etter det løsnet det i målprotokollen.

– Vi var skremmende lite ydmyke i starten, men det var sterkt å snu denne kampen, sier Pål Johnsen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke