18. aug
ENGASJERT: Fredrik Söderström vil se fart og intensitet fra start mot Vålerenga torsdag kveld. Bak: Jimmy Andersson.FOTO: ARVE HOVELSTUEN BLYSTAD
 
Vil se at det lyser ambisjoner av gutta
Fredrik Söderström synes som vanlig at forsesongen er litt for kort, men Storhamar-treneren gleder seg, og vil ha fart, gnist og lidenskap fra første dropp torsdag.

Publisert: 16.aug.2017 18:07
Oppdatert: 17.aug.2017 07:15

Storhamar-treneren har lest seg opp, pratet med mange hockeyinteresserte, og har skjønt at kampene mot Vålerenga betyr litt ekstra – selv om det «bare» er en treningskamp.

– Vi skal vise oss fram for hverandre, gutta skal gjøre inntrykk, og jeg vil se at ambisjonene finnes, at det er en gnist der, sier svensken, og fortsetter:

– Vålerenga i første kamp er perfekt. Da blir det litt ekstra, både for spillerne og publikum. Som trener er jeg alltid litt stresset på denne tida. Det virker som om forsesongen er litt for kort, smiler svensken.

Nå har han vært i Hamar noen uker, presentert sin filosofi, kjørt treninger, og blitt kjent med spillerne. Han er veldig godt fornøyd så langt.

Spennende stall

– Det blir spennende å se gutta i kamp. Noen spillere vet vi hva står for, og så er det andre som blir ekstra spennende å se. Vi skal gi spillere sjansen til å markedsføre seg nå framover.

Fredrik Söderström synes stallen ser bra ut.

– De nye spillerne som er kommet til klubben tilfører mye bra totalt sett. Alle har sine spesielle kvaliteter, sier svensken, som beskriver de nye spillerne slik:

– Kjetil Martinsen er kreativ og har et herlig driv. Det er en veldig spennende spiller. Bra tyngde og uredd er to viktige stikkord når det gjelder Robin Dahlstrøm, mens Jimmy Andersson ser bra ut begge veger. Jeg hørte at han hadde kallenavnet Jimmy «Betong», og nå forstår jeg det. Han har pondus. Steffen Thoresen er en arbeidsmaskin. I Victor Svensson får vi en klok senter med bra spilleforståelse, som også har offensive kvaliteter, sier Fredrik Söderström, og fortsetter med den nye backen Kodie Curran:

Tre spillere står over

– Han har bra bevegelse, og er god med pucken. I tillegg er han en leder, som tar tak i ting. Det liker jeg. Emil Frøshaug er en stabil, defensivt god back. Når det gjelder Patrick Thoresen er det ikke så mye mer å si. Han er en kvalitetsspiller og en veldig bra leder. Han vil tilføre oss mye, sier Fredrik Söderström.

Emil Frøshaug og Lars Erik Hesbråten sliter med småskader, og spiller ikke torsdag. Det gjør heller ikke Patrick Thoresen, som er ute med en overtråkk. Ifølge Söderström er det en skade de har bra kontroll på.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke