20. jul
MÅ REDDES: Storhamar ligger bra an på statistikken, men hockeyprosjektet på TV 2 trenger et løft i sluttspillet. Her er Oskar Östlund i aksjon mot Oilers.FOTO: Fredrik Olastuen
 
Hockeysatsingen i fare med så få seere
TV 2 satser skikkelig på hockey, men sliter med å få de seer- tallene de ønsker. Prosjektleder Remi André Taule forteller at de trenger et løft i sluttspillet.

Publisert: 25.jan.2017 16:01
Oppdatert: 25.jan.2017 16:13

Prosjektlederen kan ikke presentere noen eksakte tall før etter sesongen, men bekrefter at det er en nedgang sammenlignet med forrige sesong.

– Det er litt nedgang denne sesongen, og vi skulle ønsket oss mer trøkk, men det beste står foran oss. Det blir veldig mange seriekamper. Nå kommer sluttspillet snart, og da betyr kampene mer. Erfaringsmessig gir det en økning i antall seere, sier Taule til HA-sporten.

Må opp noen hakk

I den siste utgaven av Hockeypodden sier Taule følgende:

– Vi er ganske skuffet over seertallene, og vi klarer dessverre ikke å fenge så mange flere enn hockeykjernen. Jeg er generelt skuffet over tallene. Hockey-satsingen står i fare. Vi er nødt til å ha bedre seertall. Det var skuffende tall fra den aller siste kampen på Jordal. Da hadde vi 21.000 seere i snitt – pluss Sumo.

Hockeyavtalen går ut etter neste sesong.

– Det er spennende tider. Hockey-Norge må se sin egen posisjon. Vi må kjempe sammen, og det er et knallhardt marked, spesielt på TV. TV 2 er avhengig av at hockeyprosjektet fungerer. Vi betaler rettighetspenger, og har utgifter med produksjon. Det er ingen tvil om at vi trenger et løft. Vi gleder oss veldig til sluttspillet som kommer, sier Taule til HA-sporten.

Prosjektlederen forteller at de planlegger noen grep.

God planlegging

– Vi legger oss ikke ned for å død. Vi må gi gass – være offensive. Markedsføring er et grep. Vi tenker oss også et tettere samarbeid med aktørene. I tillegg handler det om god planlegging. Folkespillerkampen i Hamar ville vi nok sendt, hvis det ikke var samme helg som Winter Classics i Fredrikstad. Vi må planlegge godt framover for å få maks ut av det, sier Remi André Taule.

Imponert over Storhamar

Prosjektlederen er imponert over interessen i Hamar-området.

– Det er en fantastisk interesse rundt Storhamar. Storhamar-kampene er det mest interesse for hos oss, sammen med Stavanger og Vålerenga sine kamper. Det er ingen tvil om at Storhamar gjør mye riktig, og det er vi glade for. Det var to kamper med Storhamar tidlig på TV 2 Zebra som gikk bra, sier prosjektleder Remi André Taule.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke