buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Vegar Eggen Hedenstad.
 
Høgmo savner venstrefot på backen
I mangel på venstrefotede venstrebacker må Per-Mathias Høgmo fortsette med Tom Høgli på "gal" side av forsvaret.

Publisert: 05.nov.2013 12:47
Oppdatert: -

Etter at John Arne Riise ga seg med landslagsfotball, har Norge manglet en klassisk innleggsfot.

- Tom gjorde to veldig gode kamper sist. Han spilte slik vi ønsker at han skal spille. Han kom veldig mye (med fram), spesielt mot Island som førte til at vi i perioder spilte Island lave. Deres kant måtte løpe mot eget mål, sa Høgmo på tirsdagens pressekonferanse der han presenterte A-landslagstroppen til privatkampene mot Danmark (15/11) og Skottland (19/11).

- Så er det klart at han ikke har noen utpreget venstrefot. Det er helt på det rene, men han spiller stort sett bare venstreback i Brugge nå, så han utvikler venstrefoten sin. Så får vi se om det kommer venstrefotede venstrebacker som kan melde seg på etter hvert, fortsatte Høgmo på NTBs spørsmål.

Følger flere

Høgli spilte ikke for sitt belgiske klubblag i helgen, men Høgmo håper den tidligere Tromsø-backen er klar igjen til helgen. Han håper også Vegar Hedenstad er tilbake for Freiburg.

- Vegar Hedenstad er en som har spilt mye venstreback, selv om han heller ikke har en utpreget venstrefot. Han spiller kanskje til helgen. En skade gjør at det fortsatt er litt uklart. Han er en av flere vi følger, sa Høgmo.

Han ser etter en venstreback med stor løpskraft. En som kan få sjansen etter hvert er Hønefoss-backen Alexander Groven. HBK-spilleren ble tatt ut til U21-EM av Høgmos assistent Tor Ole Skullerud, men måtte melde forfall på grunn av skade. Spesielt offensivt har den nye landslagsledelsen latt seg imponere over Groven.

Skullerud har denne oppfordringen til venstrebacker landet rundt: - Tren innlegg.

Null Riise-kontakt

John Arne Riise virker ikke nær et comeback for Norge.

- Har du vært i kontakt med John Arne Riise, spurte TV 2?

- Nei, jeg har ikke vært i kontakt (med ham). Jeg vil ikke kommentere hvem jeg planlegger å ha kontakt med, forklarte Gratangen-gutten.

Høgmos gamle favoritt fra Tromsø-tiden, Ruben Yttergård Jenssen er tilbake.

- Ruben har spilt to kamper for Kaiserslautern nå. Det er veldig positivt, selv om det er på nivå to (i Tyskland). Ruben kjenner A-landslaget godt fra før. Han gjorde gode kamper i fjor, men har vært litt ute i Tyskland. Nå er han tilbake, og vi vil ha ham inn igjen. Han har kompetanse som vi liker og er en meget god ballspiller, sa Høgmo, som var tydelig lysten på å se midtbanespilleren i aksjon mot Danmark og Skottland. (©NTB)

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat