23. okt
SHOW: Haddy N'jie og Anne Rimmen skal lede årets Idrettsgalla. Kåringen av Årets idrettsutøver i Hedmark ser de på, men du kan følge showet før showet direkte her. FOTO: SCANPIX.
 
Hvem blir Årets Idrettsutøver
Hvilke to idrettsutøvere er best i Hedmark?

Publisert: 12.jan.2013 08:08
Oppdatert: -

I kveld faller avgjørelsen om hvem som blir kåret til Årets idrettsutøver i Hedmark. Sendingen kan du følge direkte på www.h-a.no her!

En halvtimes tid før den store Idrettsgallaen settes i gang på NRK klokka 20.00, vil det bli kunngjort hvilke to idrettsutøvere som kåres til de beste i idrettsåret 2012. En fagjury og Hamar Arbeiderblads lesere har vurdert og stemt på i alt 10 kandidater, fem jenter og fem gutter. I romjula kunne HAs lesere si sin mening, og det har de til de grader gjort. Flere tusen stemmer er avgitt, flere enn noen gang, og i kveld vil vi altså få vite hvem som blir de heldige vinnerne. 

Kåringen av Årets idrettsutøver i Hedmark er et samarbeid mellom Hamar Abeiderblad og Hamar Olympiske Anlegg (HOA).

www.h-a.no vil gi deg alt som skjer på Idrettsgallaen i Hamar OL-Amfi. Alt fra da gjestene ankommer til kåringen av Årets idrettsutøver i Hedmark, til showet, kåringen av årets idrettsutøvere i hele landet og på festen etterpå.

Følg showet før showet direkte her fra klokka 19.25:

 
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke