23. okt
TILBAKE: Aziz Idris er klar for HamKam igjen.
FOTO: FREDRIK HUBRED HAGEN
 
Idris klar for HamKam igjen
Aziz Idris har skrevet under en ny kontrakt med HamKam.

Publisert: 13.feb.2015 14:34
Oppdatert: 13.feb.2015 14:51

Takket være eksterne midler har HamKam gjort det som må kalles en svært god signering i 2. divisjon. HamKam hadde ikke penger i budsjettet sitt nå til å signere Idris, men krefter utenfor klubben har bidratt med det økonomiske slik at klubben kunne tilby midtbanespilleren en kontrakt han mente var god nok til å takke ja til.

Aziz Idris var kanskje HamKams beste spiller i 2013 og i 2014 til han forlot klubben på grunn av økonomiske problemer til fordel for Kristiansund.

I dag har ghaneseren igjen skrevet under for Briskeby-klubben. Og han trener med HamKam på Børstad i dag fra klokka 14.30.

- Vi er svært fornøyd med å ha sikret oss en så god spiller som Aziz Idris. Det er viktig for oss å understrek at vi ikke hadde kunnet gjøre det nå uten ekstern hjelp. Idris vil være en solid forsterkning for oss, sier daglig leder i HamKam Anders Langset til Hamar Arbeiderblad.

Langset registrerer også at Håkon Aalmen valgte Brumunddal til fordel for HamKam.

- Vi kan et tilbud ut ifra hva vi kunne tilby nå. Det var tydeligvis ikke bra nok, siden han valgte Brumunddal, sier Langset.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke