23. okt
VÅRE BESTE: På herresiden var Marius Mellembakken og Marius Liengen våre skarpeste. FOTO: Lyder Larsen
 
Ingen fra Hedmark i kongelaget
Svake prestasjoner preget Hedmarks innsats i gårsdagens kvali-fisering.

Publisert: 04.aug.2011 08:42
Oppdatert: -
BODØ: Ingen fra Hedmark klarte å skyte seg inn på kongelaget under årets Landskytterstevne. Marius Mellembakken og Fride Berg Standerholen var bare poenget bak. (se egen sak).
Marius Mellembakken var først ute av de hedmarkskytterne som det var stilt størst forventninger til, og han startet bra med 50 på liggende, men måtte tåle 47 og 48 på henholdsvis stående og knestående, og totalt 145 på 15-skudden. Dette ble i minste laget, selv om han rettet opp mye med 99 på grunnlaget, og totalt 244.
Mellembakken var ikke fornøyd med skytingen etter samlagsskytingen tirsdag kveld, men i går var han mer fornøyd med resultatet, selv om det ikke ble plass i kongelaget.
- Jeg synes selv at jeg gjennomførte en god konkurranse i dag, og da kan jeg ikke klage på at det ikke ble flere poeng. Det er bestandig snakk om små marginer i denne sporten, sier Marius Mellembakken.
Etter Mellembakkens skyting kom det flere angrep fra andre skyttere fra Hedmark. Einar Grønvold fra Åsheim startet hardt med 147 på 15-skudden, men falt av med 92 på grunnlaget.
- Dette var moro så lenge det varte. Jeg syntes det var artig å klare 147, og trodde jeg hadde skutt et godt grunnlag helt til anvis- ningen kom. Da ble jeg skuffet. Jeg fikk tre åttere, en i hver stilling, og det så jeg ikke, sa Einar Grønvold.
Dag Lien og Sverre Frøshaug fra Løiten gjorde også gode forsøk på å nå kongelaget, men det ble 241 og 243 poeng, mens grensen for kongelaget ble 245.
 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke