buy Instagram followers
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
paykwik
justin tv
paykasa paykwik
20. okt
Mjøndalen-Kamma på Mjøndalen stadion.
 
Ingen kvalik for Kamma
Håkon Aalmen og John Anders Rise sørget for nervedrama i kvalikkrigen, men Mjøndalen ble for sterke.

Publisert: 11.nov.2012 12:24
Oppdatert: -

På bare et par minutter sørget de grønne for å løfte nervedramaet i kvalikkrigen til et helt nytt nivå. Aalmen reduserte og Rise utlignet. Men så slo Mjøndalen grusomt tilbake og vant til slutt 4-2.

Ull/Kisa og Bodø/Glimt er klare for kvalik sammen med Mjøndalen og Sandefjord.

SE LIVE-OPPDATERING NEDERST I ARTIKKELEN

Mjøndalen-straffe

Et kvarter etter hvilen brast håpet om kvalik noe. Dommeren dømte straffespark til Mjøndalen, som ekspederte ballen trygt i mål ved Aziz Idris. Det hjalp ikke at Erik Midtgarden doblet ledelsen få minutter senere.

Men med scoringer fra Aalmen og Rise var det igjen kamp om plassene for Kammas del.

Espen Olsen med hjelpende hånd

De andre kampene som får betydning for kvalikkrigen, er Ullensaker/Kisa-Bryne, Ranheim-Strømmen og Glimt-Hødd. To av de kvalikplasserte lagene måtte avgi poeng, samtidig som HamKam måtte vinne sin kamp for å ha noe reelt håp om å få spille kvalifisering.

Ranheim tapte 1-2 for Strømmen, hvor tidligere HamKam-spiller Espen Olsen ga gjestene ledelsen. Ull/Kisa ledet lenge hjemme mot Bryne, som snudde kampen til HamKams fordel og vant 2-1. Bodø/Glimt har slått Hødd 4-0.

Med seier på Nedre Eiker, ville Kamma knepet en av kvalikplassene.

FØR KAMPEN: Møter kommende rival

HamKam gjester Mjøndalen i ettermiddag - og må ha seier for å sikre seg en plass i kvalifiseringsspillet om opprykk til eliteserien. Det er lagets to fremste målscorere fullt klar over.

- Det er bra stemning i gruppa og vi er klare for å gi jernet. Vi slo dem på Nedre Eiker i fjor og håper å gjøre det igjen, sier Tore Andreas Gundersen før kampen.

For Thomas Lehne Olsen blir det en litt spesiell anledning. Mjøndalen er hans neste arbeidsgivers lokale rival, men det hevder han ikke å tenke på.

- Jeg har ikke tenkt så mye på det, og har heller ikke hørt noen oppfordring fra Godset-leiren om å slå Mjøndalen. Vi må spille vårt spill og se på dette som en vanlig kamp vi må vinne. Det er litt kjedelig at dette kan være min siste kamp for Kamma, men jeg vil gjøre alt jeg kan for å forhindre det, sier Olsen.

- Uansett hvordan det skulle gå med de andre lagene, er det godt å vinne den siste kampen for å få en god avslutning på sesongen, legger han til. 

To spillere ute

Kristoffer Hagen er som kjent ute med en kneskade, og spiller ikke dagens kamp. Det gjør heller ikke Emil Dahle, som måtte bli igjen hjemme i Hamar med sykdom.

Ellers stiller de hvite og grønne fullt mannskap, får vi opplyst fra HamKam-leiren.

HamKam stiller med følgende lag (4-3-3):
Ivar Rønningen - Truls Jevne Hagen, Vegar Bjerke, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Ørjan Berg Hansen, Håkon Aalmen, Emil Sildnes - Anders Nedrebø, Tore Andreas Gundersen, Thomas Lehne Olsen.

FØLG KAMPEN LIVE HER:

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat