19. jul
INGEN CUPTRIUMF: FC København og trener Ståle Solbakken fikk ikke den seieren de hadde håpet på i den danske cupfinalen torsdag.
 
Finalesmell for Solbakken i cupen
Pokalen glapp for Ståle Solbakken og FC København.

Publisert: 15.mai.2014 20:40
Oppdatert: 15.mai.2014 22:49

AaB - FC København 4-2

Ståle Solbakkens FC København tok ledelsen i torsdagens cupfinale mot AaB i Parken, men det holdt ikke. AaB snudde kampen og vant til slutt 4-2.

For under en uke siden kunne AaB juble for tabelltopp og seriegull i den danske Superligaen. Torsdag fulgte de opp med en god prestasjon, da de snudde 0-1 til 4-1 mot FC København i Parken. Da hjalp det lite for Solbakkens menn at innbytter Rúrik Gíslason reduserte til 2-4 for hovedstadslaget før slutt.

Daniel Braaten fikk spille fra start og ble på banen i hele cupfinalen, men det var ikke nordmannen som ble kampens store spiller. Det ble nemlig AaB-forsvarer Rasmus Thelander, som på egen hånd ordnet 2-1 til pause. Da hadde først Andreas Cornelius gitt FCK ledelsen etter 18 minutter.

Etter hvilen la Jakob Ahlmann og Søren Fredriksen på til 4-1, før Gislason pyntet på resultatet minuttet før slutt. (©NTB)

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke