20. aug
TIL HEDMARK: Liverpool-legenden Jamie Carragher.
 
Jamie Carragher skal spise middag på Elgstua
Liverpool-stjernen kommer til Elverum for å møte fansen og prate om karrieren.

Publisert: 07.jun.2013 11:00
Oppdatert: -

Fredag offentliggjorde den norske Liverpool-supporterklubben at fotballstjernen Jamie Carragher kommer til Elverum fredag 28. juni.

Arrangørene ønsker å takke Carragher for hans mangeårige innsats for klubben, i tillegg til at hovedpersonen selv skal samle inn penger til sitt veldedighetsprosjekt 23 Foundation.

Fansen får mulighet til å delta på middagen, og etterpå blir det anledning til å slå av en prat og ta et bilde sammen med den profilerte fotballspilleren.

På supporterklubbens hjemmeside skriver arrangørene følgende:

"Jamie Carragher var 26 år i Liverpool FC og vant syv store titler. Han spilte totalt 737 kamper, deriblant 508 kamper i Premier League, 91 i Champions League, 57 i Europa League/UEFA-cupen, 40 i FA-cupen, 35 i ligacupen, 2 i klubb-VM, 2 i UEFA Super Cup og 2 i Charity/Community Shield.

Han manglet 120 kamper for å passere Ian Callaghan og bli den spilleren med flest kamper for Liverpool, men han vil for alltid bli husket som en legende. Ikke minst på grunn av en viss kamp i Istanbul... A true Liverpool legend!"

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke