buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
17. okt
Trener: Martin Ødegaard er en av trenerne Ottestads Julie Blakstad skal få møte på talentsamlingen i Stavanger.
 
Julie Blakstad klar for talentleir
Julie Blakstad fra Ottestad er tatt ut til Statoils talentleir i Stavanger.

Publisert: 22.mai.2015 23:28
Oppdatert: 23.mai.2015 08:20

Brede Hangeland står nok en gang i spissen for Statoils talentleir, når han 16.-21. juni inviterer 48 av landets største fotballtalenter hjem til Lassa i Stavanger.

Med seg i trenerteamet får han Martin Ødegaard og Mads Møller Dæhlie. 24 jenter og 24 gutter er tatt ut til treningsleiren, som er det nærmeste en 14-årig fotballspiller kommer en landslagssamling i Norge. Tidligere landslagskaptein Brede Hangeland er med som trener og ambassadør, og han skal blant trene unge Julie Blakstad fra Ottestad, som er den eneste lokale jenta som har fått plass på denne prestisjetunge samlingen.

- Formålet med Statoils talentleir er å videreutvikle Norges mest lovende 14-åringer og gi dem et solid grunnlag for å kunne bli fotballspillere i toppklasse, sier Marius Rosenberg Amundsen, sponsorsjef i Statoil.

Talentleiren i Stavanger inngår i fotballforbundets «landslagsskole», og flere av de beste landslagsspillerne er tidligere deltakerne. To av dem, Mads Møller Dæhli og Martin Ødegaard, kommer tilbake til Stavanger i år og gjør sin første gjesteopptreden som trenere for landets beste
14-åringer.

Ødegaard er for øvrig den spilleren i landet som har vært med på klart flest tiltak i regi at NFF og fotballkretsene frem til 2014.

Hangeland viser vei

I Stavanger instrueres talentene av flere eksperter fra NFF, mens Brede Hangeland, Mads Møller Dæhlie, Martin Ødegaard trår til på trenersiden sammen med andre topptrenere fra fotballforbundet.

- For å bli en elitespiller må man ha mer enn naturtalent. Man må ha skikkelig lyst til å spille og vilje til å trene mye over tid. Det har i alle fall vært mitt talent, og nå gleder jeg meg til å dele de erfaringene med morgendagens fotballhelter her i Stavanger, sier Hangeland.

Treningsleiren er del av talentutviklingsprogrammet Morgendagens Helter, som Norges Fotballforbund og Statoil samarbeider om. Oversikt over hvilke spillere som er tatt ut følger under.

Skal bli spillere i toppklasse

På programmet for treningsleiren står trening, foredrag, showkamper, sosialt samvær – og masse fotball. Toppfotballsjef Nils Johan Semb ser frem til å treffe talentene.

- I Stavanger møter vi fremtidens landslagsspillere. Vårt mål er at talentene skal få et positivt løft
av å delta og inspirasjon til å satse videre, sier Semb. 

Norges Fotballforbund og deres spillerutviklere er ansvarlig for utvelgelsen av talentene, i samarbeid
med fotballkretsene. Spillerne er tatt ut på bakgrunn av fotballferdigheter, holdninger og læringsvilje, samt sosiale egenskaper. Talentleiren arrangeres i perioden 16. - 21.juni på Lassa i Stavanger. 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat