20. jul
FREDES? Ståle Solbakken må garantert møte presse og fans på treningen i dag. Køln er fortsatt på kvalik-plass i Bundesliga, men spørsmålet er om Ståle fortsetter som trener. FOTO: LARS HULLEBERG.
 
Köln freder ikke Solbakken
Köln (NTB): Ståle Solbakken er under voldsomt press i Köln etter tirsdagens 0-4-tap mot Mainz.

Publisert: 11.apr.2012 07:02
Oppdatert: -

- Jeg freder ingen, men vil heller ikke utelukke at Solbakken også sitter på benken på søndag. Lagets prestasjoner er trenerens ansvar, sier klubbdirektør Claus Horstmann til express.de.
Köln ligger på kvalifiseringsplass i 1. Bundesliga. Nedrykksfaren er stor. Bare ett poeng har klubben skrapet sammen siste fem kamper. Før Mainz-kampen hadde Köln fått psykologhjelp.
Solbakkens mannskap innledet bra mot Mainz, men raknet etter at Mainz tok føringen på straffespark etter 19 minutter. Til pause sto det 3-0 og etter en feilpasning fra kaptein Pedro Geromel kunne Adam Szalai sette inn 4-0 ti minutter etter pause.
- Før det første målet var det en svært jevn duell. Så slapp vi inn to raske mål, og som tilfellet har vært hele sesongen så var vi ikke mentalt sterke nok til å komme tilbake, sa Solbakken til Kölner Stadt-Anzeiger.
Stjernespissen Lukas Podolski hadde ingen god forklaring på kollapsen.
- Jeg vet ikke hva jeg skal si, sa han hastig før han forsvant.
Köln står med 29 poeng, ett mindre enn Augsburg på plassen over. Hamburg (31) og Nürnberg (32) er også innen rekkevidde. Ned til Hertha, som også tapte tirsdag, er det to poeng. Jumbo Kaiserslautern er langt bak.
Innspurten til Solbakkens lag er alt annet enn lett. Mönchengladbach (b), Stuttgart (h), Freiburg (b) og gulljagende Bayern München (h) er de fire siste motstanderne denne sesongen. (©NTB)

Bildetekst syb5b27c:
Ståle Solbakken får ikke fart på sitt Köln. 0-4-tapet mot Mainz er den siste i rekken av nedturer. Foto: NTB scanpix / Reuters.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke