20. jul
GOALGETTER: Martin Johnsen viste målteft i Briskebyturneringen 2010.Foto: Henning Rugsveen
 
Kamper avlyst på grunn av regnværet
Kampene på gressbaner i Briskebyturneringen er avlyst, men finalespillet går for fullt - og direkte på HA-TV.

Publisert: 01.jun.2013 07:56
Oppdatert: -

Avlysningen av kampene på gress ble varslet av arrangøren på Twitter.

Hamar Arbeiderblads sportsredaktør Rune Steen Hansen kommenterer finalene på Briskeby.

Vi sender direktebilder fra finalene i samarbeid med arrangøren. Sendingen kan du følge i avspilleren øverst i artikkelen.

Den første finalen spilles klokka 14.30, og deretter går det slag i slag utover ettermiddagen helt til siste finalekamp er ferdig rundt 20.00. Den første finalen skulle egentlig gått 14.00, men finalespillet er litt forsinket.

SE BILDEGALLERI FRA BRISKEBYTURNERINGEN

- Dette blir veldig moro. Briskebyturneringen er Norges største helgeturnering i fotball med 6.000 fotballspillere og nærmere 2.000 kamper. Det er ungenes store fotballhelg i Innlandet, og det er storartet at vi kan streame kampene og legge på kommenteringene til finalekampene. Det betyr at tanter og onkler og foreldre som ikke har muligheten til å være på Briskeby å følge sine unge og håpefulle likevel får en mulighet til følge med, sier Steen Hansen.

Jenter først

Sendingen starter 13.55. Og finaleskjemaet ser slik ut:

14.00 Jenter 99/00.
14.45 Jenter 00 7'er og gutter 00 7'er.
16.15 Gutter 2000.
17.00 Gutter 1999.
17.45 Jenter 97/98.
18.30 Gutter 97/98.

- Vi sender kampene i sin helhet, men siden sjuerfinalene spilles samtidig på hver sin banehalvdel blir vi nødt til å veksle litt mellom de kampene, sier Steen Hansen.

- Spesiell ramme rundt kampene

Som understreker at det er ekstra stas for spillerne å komme inn på Briskeby og spille finalene der.

- Rammen blir jo veldig spesiell da. Jeg har selv spilt finale i Briskebyturneringen på gamle Briskeby for 30 år siden. Det er fortsatt et sterkt minne, selv om vi tapte den finalen med 4-1 mot Strømmen, sier HAs sportsredaktør.

SE CORNER-INTERVJU MED CUPGENERALEN:
(saken fortsetter under videoavspilleren)

Værmeldingen i går viste at det skulle bli fint vær fra morgenen av i dag, men at det skulle skue over og kanskje regne litt utpå ettermiddagen, mens søndagen generelt er mer utrygg.

- Kunstgresset på Briskeby er jo aller mest når det er litt duskregn i lufta, så jeg er sikker på at vi uansett får fine forhold under finalene. Og for publikum er det bare å gå under taket. Og for de som ikke kommer seg til Briskeby, er sendingen vår på h-a.no et glimrende alternativ, sier Rune Steen Hansen.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke