20. jul
 
Karset og Gundersen til topps på Budor
Marthe Kristine Hafsahl Karset fra Vang Skiløperforening vant enkeltrennet på Budor under finalen av Tour det Hedmarken søndag.

Publisert: 29.des.2013 16:29
Oppdatert: -
Vang-løperen brukte rennet som trening og oppkjøring til konkurranser senere denne sesongen, og har mål om å forbedre NM-plasseringen fra hjemmebane forrige sesong.
- Målet i år er NM og norgescup, jeg har ingen konkrete plasseringsmål men håper å kunne gjøre det litt bedre enn i det forrige Norgesmesterskapet, forklarer hun.
Hamar-løperen Oda Hovelstuen Blystad endte på tredjeplass.
Blant herrene vant vangsokningen Tore Martin Søbak Gundersen etter å ha spurtslått klubbkameraten Martin Løwstrøm Nyenget fra Lillehammer skiklubb. Vang-løperne Simen Engebretsen Nordli og Lars Stenseth endte på en delt fjerdeplass, Nordli vant også Tour de Hedmarken sammenlagt i klassen menn senior.
 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke