21. jul
NY TRENER: Kjell Olav Emilsen skal trene bandygutta i HIL.
Foto: Pål Jacobsen
 
Kjell Olav Emilsen blir ny trener i HIL bandy
Frode Hagen gir seg etter seks sesonger som bandytrener i Hamar IL. Ny trener er superveteranen Kjell Olav Emilsen - med over 20 sesonger på A-laget.

Publisert: 24.apr.2017 13:15
Oppdatert: 24.apr.2017 13:25

Det er ingen dramatikk i trenerbyttet i HIL bandy. Frode Hagen har vært med lenge og følte nå at nok er nok. Han føler også at med Kjell Olav Emilsen som sjef, er klubben i de beste hender.

HER kan du via HAs video bli med inn i garderoben til HILs bandygutter.

– Nå blir det barn, jobb og golf. Jeg har levd med bandysporten i hele livet, så kanskje både klubben og jeg har behov for en liten pause. Det blir nok litt rart å slutte, sjøl om jeg fortsatt skal være med litt i klubben, sier Frode Hagen.

HER kan du lese om HIL Bandys bragd i januar.

Klubben satser

Hamar IL, som til slutt fikk en knallsesong sist sesong, satser friskt videre. Tidligere keeper Marcus Turpeinen jobber med spillere fra Sverige. Finske Jarno Alatalo gjør samme jobben opp mot spillere i Finland.

Kjell Olav Emilsen er fornøyd med tingenes tilstand om dagen.

– Vi jobber knallhardt for å styrke stallen. Vi har flere spillere fra Norge og fra utlandet som søker på jobber her i distriktet, sier den ferske treneren.

Emilsen skal også spille, selv om treneransvaret er krevende.

– Slik det er nå skal jeg være spillende trener. Men skulle det dukke opp spillere som er bedre enn meg i forsvaret, så skal det ikke stå på meg. Da blir jeg bare å finnes på sidelinjen, fortsetter Emilsen.

Starter i mai

Bandygutta begynner neste måned med barmarkstrening. Den fysiske treneren Geir Vestby har ansvaret for at treningen opprettholdes på et høyt nivå.

Marcus Turpeinen, Bjørn Martinsen, Stig Haug og Frode Hagen blir viktige støttespillere for Kjell Olav Emilsen kommende sesong. Det er gutter som skal gjøre mange forskjellige jobber rundt laget.

– Jeg føler vi ligger der vi skal ligge. Vi jobber knallhardt for å forsterke stallen. Jeg har stor tro på at vi fortsatt kan utvikle oss slik vi gjorde i forrige sesong, sier Kjell Olav Emilsen.

To spillere har sagt fra at det ikke blir med kommende sesong. Veteranen Mattis Nyhagen og Peder Nyutstumoen legger skøytene på hylla.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke