18. jul
 
Knall og fall med ball på Koigen
Elektrosjokkfotball og bobleball på Koigen slo an, både hos store og små.

Publisert: 12.aug.2017 14:20
Oppdatert: 12.aug.2017 14:25

Det var lek og moro både for barn og voksne på Koigen på lørdag, enten man ville spille fotball, sandhåndball, landhockey eller et par av de mer alternative sportsgreinene, som elektrosjokkfotball. En gjeng kammaspillere gliste godt når de kunne påføre de kvinnelige fotballspillerne fra Fart støt midt under kampen. Ei av dem som fikk en solid dose elektrisitet i låret var Fart-spiller Natalie Granvang Nilsen.

– Det er vondt i starten, og så spørs det hvilken knapp de trykker på. 1-ern venner du deg til. Den er mild etter hvert. Da er det nesten verre å ha på seg den strømboksen, for den har tagger som stikker deg i låret. Men 5-ern, da faller du sammen! Det er kjempevondt, men det er gøy da, når man kan drive med fotball samtidig, smiler Natalie Granvang Nilsen.

Ved siden av elektrosjokkfotballen var det en litt mindre smertefull aktivitet, nemlig «bobleball». En som ble sendt rett i bakken, men spratt like fort opp igjen, var Even Herseth Kristiansen.

– Det var ikke vondt. Det er bare artig at man kunne dytte andre over ende. Vi vant med to poeng, sier Kristiansen.

Arrangørene virket også som om de hadde det gøy på lørdag.

– Det er HamKam, Storhamar og Fart som ønsker å ha en dag da alle som vil kan møte spillerne, ha det morsomt med sine forbilder, som vi kaller dem, sier initiativtaker Thomas Mølstad.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.