23. jul
BildetekstBildetekst
 
Koigen open arrangeres til tross for regn
Regnet setter ingen stopper for Koigen Open, som er i gang for fullt.

Publisert: 03.sep.2011 18:48
Oppdatert: -

HAMAR: For første gang arrangerer Hamar Skateboard Klubb med Marit Halvorsen i spissen Koigen open på egen hånd.
Med 15.000 i støtte fra kommunen, og en rekke andre sponsorer, er de i mål. Etter at Vox footweare Norge har stått for ett av landets mest anerkjente skateboardkonkurranser de siste årene, har Hamar Skateboard Klubb i år tatt saken i egne hender. I tre intensive uker har foreldre og medlemmer i klubben jobbet hardt for å komme i mål med sponsorer, stands, og dommere til helgens arrangement på Koigen.
- De tidligere årene har vi kun hatt en kiosk til inntekt for skateboardklubben, men i år valgte vi å ta alt selv. Det i håp om enda større inntekter og ikke minst løfte arrangementet. På tross av kort tid, er det ingen tvil om at de har lykkes. Allerede i vinter vil planleggingen av neste års konkurranse begynne.
Allerede etter de første timene av lørdagens kvalifisering åpner himmelen seg noe som satte en pause for konkurransen.
- Vi må ta det vi får når vi driver med utendørsaktivitet. Dersom regnet ikke gir seg, betyr det at vi må justere litt på timeplanen slik at alle deltakerne får skatet, sier Marit Halvorsen.
I overkant av hundre skatere fra hele landet er samlet på Koigen denne helgen.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke