16. jul
FRITT FALL: Furnes og Jonatan Helmersen var ikke i nærheten av å gi Kongsvinger kamp om poengene.
Foto: Pål Jacobsen
 
Kongsvinger knuste Furnes
Kongsvinger 2 har ett mål for sesongen og det er opprykk. Stiller klubben med så sterkt mannskap i alle rundene, skal det bli vanskelig å ta poeng fra laget fra de.

Publisert: 11.jun.2018 22:19
Oppdatert: 11.jun.2018 22:19

Kongsvinger 2 – Furnes 8–0

Furnes fikk se og oppleve hva som trengs for å spille på et godt lag. Kongsvingers unge mannskap, med flere spillere fra A-laget kjørte over Furnes. Trener Morten Holter ble veldig imponert over hele laget.

– Vi møter et utrolig bra lag. Vi fikk overganger mot oss hele tiden. Da dem gikk i angrep var det ikke bare med en eller to mann. Jeg følte at det var hele laget som kom som et godstog. Vi var ikke i nærheten av å gi Kongsvinger kamp om noe som helst. Hjemmelaget var bedre enn oss på samtlige plasser. Vi brukte alle våre spillere, for at alle fikk kjenne på tempoet, sier en meget imponert Morten Holter.

Kongsvinger kjemper med Lillehammer om opprykk så langt i sesongen.

– Slik jeg har sett Lillehammer og Kongsvinger, er ikke jeg i tvil om hvem som er best, sier trener Holter.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke