20. aug
 
Krogstie og Tiller til VM
Både Sondre Tiller fra Moelven og Hamar-gutten Joachim Krogstie har nå sikret seg billetter til snowboard-VM i Oslo. Begge kjørerne tar oppladningen til mesterskapet i USA.

Publisert: 24.jan.2012 07:24
Oppdatert: -

Fredag ble det klart at Hedmarken blir representert med to kjørere under tidenes første snowboard-VM, som blir arrangert i Oslo 10. februar.
- Jeg har visst det en stund, men det er godt å få det bekreftet, sier Krogstie om VM-deltakelsen.
Det er ingen tvil om at Krogstie og Tiller er i celebert selskap. Det ventes at alle de beste kjørerne i verden kommer til Oslo. Begge hedmarkingene skal delta i slopestylekonkurransen.
Effektiv tid i USA
Korgstie befinner seg for øyeblikket i USA. Der har han vært en uke allerede. Planen er en uke til med trening i USA, før ferden går videre til Canada og Canadian Open.
- Jeg har allerede lært mye mens jeg har vært her. Det har vært utrolig effektivt, og jeg kjører rundt med rekruttlandslaget som pusher hverandre hele tiden, sier 23-åringen.
Skal vinne Canadian open
Etter en uke med kjøring i USA, røper Krogstie at han har lært seg noen nye triks.
- Jeg har en god følelse når jeg kjører nå. Det er et gunstig tidspunkt at den kom nå rett før VM. Det gir meg enda mer selvtillit.
Før snowboard-VM braker løs, gjenstår det en viktig konkurranse for Krogstie, som har høye ambisjoner under fem stjerners konkurransen Canadian Open om snaut to uker.
- Jeg skal vinne den konkurransen.
Sondre Tiller har også fått klarsignal til å kjøre VM.
- Jeg er veldig glad og lettet over å ha fått plass i VM. Jeg var litt usikker en stund på grunn av en kneskade, sier Tiller.
Moelven-gutten er i likhet med Krogstie i USA for øyeblikket.
Tiller var i helgen med på Dew Tour. Der klarte han ikke å komme seg videre fra semifinalen.

 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke