20. jul
USIKKER DALA-FRAMTID: Kevin Knappen kan være på vei til HamKam, og nå vil ikke leder Hans Ødegård kommentere framtiden hans i Brumunddal
 
Kryptiske svar fra Dala
Brumunddal-leder Hans Ødegård ønsker ikke å kommentere om de er i forhandlinger med HamKam om Kevin Knappen.

Publisert: 24.mai.2016 13:41
Oppdatert: 24.mai.2016 13:41

Flere navn har vært nevnt som ny hovedtrener for HamKam, og Kevin Knappen har den siste tiden sett ut som den heteste kandidaten til jobben.

HA-sporten har grunn til å tro at HamKam er interessert i Brumunddals Knappen, men så lenge prosessen drar ut er det naturlig at de jobber på flere fronter.

I Brumunddal er de veldig lite snakkesalige om temaet.

– Jeg kjenner navnene gjennom pressen. Ellers ingen kommentar, skriver sportslig leder i Brumunddal, Hans Ødegård, i en SMS til HA-sporten.

– Garanterer du at Knappen blir i Dala ut året?

Da Ødegård ikke svarte, fulgte vi opp med følgende spørsmål:

– Det pågår kanskje forhandlinger?

– Ingen kommentar. Jeg er i alle fall på hytta og hogger ved.

Tar lengre tid enn antatt

Det nærmer seg nå to uker siden Kent Bergersen forlot hovedtrenerjobben i HamKam, og foreløpig ser det ikke ut til at det vil bli en snarlig løsning på trenerspørsmålet.

HA-sporten vet at HamKam hadde håpet at prosessen skulle ta kortere tid enn de hadde sett for seg.

– Vi bruker den tiden som er nødvendig for å få på plass den rette kandidaten. Vi vil ha en som er en god løsning på både kort og lang sikt, forklarer daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, til HA-sporten.

Chris Twiddy, som er fungerende hovedtrener, er i alle fall innstilt på at han kan bli i jobben en liten stund framover.

– Jeg er forberedt på å fortsette så lenge det ikke er en ny hovedtrener på plass. Det kan vare én time til, og inntil noen uker til. Jeg har ikke peiling, men jeg forbereder treninger og alt på at jeg også er hovedtrener til helgen, sier Twiddy til HA-sporten.

«Hermetisert» på Briskeby

HamKam-styret holder kortene meget tett til brystet i jakten på ny hovedtrener, og det er særdeles lite informasjon som lekker ut av lokalene på Briskeby, og daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, forteller at man har stått litt på stedet hvil de siste dagene.

Han bekrefter imidlertid at de har flere enn to aktuelle kandidater til jobben.

– Vi har flere enn to vi sonderer, og det er enkelte vi har kommet lenger med enn andre, forteller Ingelstad.

Han er imidlertid tvilende på om det vil komme en snarlig løsning på trenersiden, og han fortsetter gjerne midlertidig, som han også har gjort ved tidligere anledninger i HamKam.

– Det kan ta flere uker, men vi håper å løse den biten innen det går så lang tid, forklarer Twiddy, som forbereder seg på å være hovedtrener også mot Molde 2 førstkommende lørdag.

Glad for å ha Twiddy

Ingelstad er veldig glad for at klubben hadde en mann som Twiddy når Kent Bergersen først måtte forlate klubben.

– Chris er proff på det her, har gjort det før, og kjenner gutta og laget. Det er ikke noe stressfaktor i den biten der, sier han.

–det på plass, jo bedre er det, sier han.

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke