buy Instagram followers
paykwik bozum
Evden eve nakliyat Hesaplı Krediler Hızlı Krediler
istanbul evden eve nakliyat
hacklink
buy instagram followers
justin tv
paykasa paykwik
18. okt
AVSLAPPING: Jacob Berglund mener det er viktig å slappe av mellom kvartfinalekampene. Svensken forteller at det skal et godt tilbud til for at han forlater Storhamar.FOTO: trond Lillebo
 
Kun SHL som kan lokke ham vekk
Linus Johansson brukte klausulen sin, og gikk til Mora i Allsvenskan. Jacob Berglund forteller at han ikke kommer til å kjøre den samme varianten nå.

Publisert: 19.mar.2016 11:51
Oppdatert: 19.mar.2016 13:17

24-åringen fra Malmö har vært en suksess i Storhamar. Nå topper han poengligaen i sluttspillet med fem mål og sju målgivende pasninger (se egen sak).

Jacob Berglund har kontrakt en sesong til, men som nevnt ligger det en klausul der hvis det kommer tilbud fra andre klubber. Berglund bekrefter at klubber fra Allsvenskan er på hogget.

– Allsvenskan er ikke aktuelt nå. Jeg vil gjerne prøve SHL (eliteserien), men det er veldig vanskelig å komme seg inn der. Det finnes utrolig mange gode hockeyspillere, og SHL er en attraktiv liga, sier svensken.

Må trives utenfor isen

Tyskland og Sveits har også attraktive ligaer.

– Det er enda vanskeligere enn SHL i Sverige, sier Berglund.

24-åringen forteller han stortrives i Hamar og i Storhamar.

– Jeg har kontrakt ett år til, og det skal komme opp et veldig godt tilbud for at jeg skal flytte på meg. For meg er det hele pakka som gjelder. Jeg må trives utenfor isen også. Jeg har trivdes fra første dag både i byen og i klubben. Her blir du tatt godt vare på. Jeg har ikke noe å klage på, sier svensken, som kom til Storhamar fra den allsvenske klubben Troja/Ljungby foran forrige sesong.

Jacob Berglund liker å ha mye puck, og storkoser seg med å spille offensiv hockey.

– Her får jeg spille offensiv ishockey, og jeg kommer til mange målsjanser. Det passer meg perfekt, og det er viktig for meg, sier Jacob Berglund.

Er førsteprioritet

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen har vært helt klar på at førsteprioriteten for klubben er å beholde Jacob Berglund i Hamar.

– Det er bra at de er fornøyde med den jobben jeg gjør her, sier 24-åringen, som forteller at sluttspilltida er spesiell.

– Det er i sluttspillet alle vil være best. Etter kampen torsdag var jeg forbannet helt til jeg sovnet, men dagen etter er det greit. Da ser jeg framover. Det kan fort bli vel mye hockey i disse tider, men heldigvis har jeg en kjæreste. Vi snakker om andre ting enn hockey. Jeg er takknemlig for det. sier Storhamars poengkonge, Jacob Berglund, som er sjefen i svenskerekka til Storhamar.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke
evden eve nakliyat