17. jul
Fornøyde Storhamar-jenter: Fra venstre ser vi Ida Andreassen, Kristin Narum Syversen, Ulrikka W. Antonsen, Leah Madikken Holm Antonsen, Mathea Ydstie, Emilie Borgan Westlie. Helt til høyre ser vi Anne Guro Rekdal fra kretsen. Foto: Pål Jacobsen
 
Fikk pris som Kvalitetsklubb
I helgen var 1.500 spillere i aksjon på en av Storhamars mange cuper. Samtidig fikk klubben beviset på at de nå er en Kvalitetsklubb.

Publisert: 07.mai.2017 20:44
Oppdatert: 07.mai.2017 21:01

Det var en fin markering da Storhamar fikk prisen som Kvalitetsklubb.

Nå skal det sies at det er mye arbeid som har blitt gjort, og det blir mye arbeid for å opprettholde det slik det skal være.

Stolt over klubben

Hans Petter Nyberg er stolt over det klubben har gjort, gjør og ikke minst kommer til å gjøre.

– Da vi satte i gang dette prosjektet trodde vi det ville bli enkelt i og med at vi føler vi har kommet langt. Det har vi også gjort, men det er utrolig mye å sette seg inn i. Heldigvis har vi veldig mange dyktige personer i klubben, så dette skal gå greit, sier en litt stolt Hans Petter Nyberg.

Storhamar har en handlingsplan som de følger nøye. For å bli en Kvalitetsklubb har klubben brukt to lange år. Klubben har økt kompetansen til alle sine trenere.

De følger håndboken fra A til Å, og har beredskapsplaner med mye mer. For Storhamar står trivsel høyt på prioriteringslista. Her skal alle være velkommen, uansett.

Har kvaliteter

NFF lanserte i januar 2014 kvalitetsklubb, et konsept der målet er å utvikle kvaliteten på arbeidet som drives i norske fotballag. Klubbene kvalifiserer seg gjennom krav innen aktivitet, organisasjon, kompetanse og samfunns- og verdiarbeid.

Anne Guro Rekdal som er leder i fotballkretsen er svært fornøyd med at nok en lokal klubb har kvalifisert seg som kvalitetsklubb.

– Det kreves mye av en klubb å bli tildelt en slik rolle. Det handler mye om kvalifikasjoner, økonomi og sportslig organisering. Alt det har Storhamar som klubb. Det er ikke bare viktig for nærområdet, men i hele landet, sier leder Anne Guro Rekdal.

Fin turnering

Denne helgens turnering var for jenter og gutter i aldersklassene seks år til ti år.

Det var utrolig mange fine kamper og sola strålte fra skyfri himmel. Det innebar at samtlige spillere måtte få i seg både mat og drikke. Og det gikk det mye av. 153 lag med 1.500 spillere spilte rundt 230 kamper. Storhamar hadde med rundt 40 dommere som var i aksjon hele helgen.

Med et slik organisert opplegg har nok alle ungene hatt en uforglemmelig fotballturnering på Prestrud-banene.

 
Kommentarfeltet er stengt mellom
22:00 og 08:00
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke