20. jul
FRISBEETALENT: Spydkaster Håkon Kveseth er også god med frisbee. Denne helgen vant han norgescuprunden i frisbeegolf.
FOTO: Rune Steen Hansen
 
Kveseth best - også med frisbee
Orions spydkaster, Håkon Kveseth, måtte stå over junior-NM i friidrett grunnet en vond skulder, men var frisk nok til å vinne helgas norgescuprunde i frisbeegolf.

Publisert: 16.aug.2015 20:39
Oppdatert: 16.aug.2015 20:39

For to uker siden kastet Håkon Kveseth inn NM-gullet i spyd, men falt i siste omgang og skadet skulderen. Det satte han ut under helgens junior-NM i friidrett. 

Frisk nok til Frisbee-turnering

Orion-kasteren var likevel frisk nok til å reise til Kristiansand og gjennomføre en runde i norgescupen i frisbeegolf, i open-klassen.

Todagersturneringen Kristiansand Open startet lørdag, og Kveseth hang med fra start. Etter to av fire runder var han på delt andreplass tre kast bak Ståle Stai Hakstad. 

Men lederen etter halvspilt turnering sprakk under søndagens runder. Kveseth var den mest stabile og vant sammenlagt med 178 kast, ett foran Øyvind Jarnes.

Dette er ikke første gang Kveseth har markert seg med frisbee. Tidligere i sommer knuste han frisbee-kongen, Sune Wentzel i frisbee-duell.

Flere pallplasseringer

I juniorklassen i Kristiansand ble Kaper Skovly nummer to med 192 kast, kun fire kast bak Marcus Soddano Jorde som vant sammenlagt.

I master ble det delt tredjeplass til Knut Hummelvoll og Torleiv Guntvedt som endte på 196 kast. De var fem kast bak Egil Sætren Jr. som vant, og fire bak Hans Marius Fløtten som tok andreplassen. 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke