23. okt
IMPONERTE: Hedmark toppet pallen med Mathis Rebne Stenseth (fra venstre), Kristoffer Sørli og Espen Røe. FOTO: STIAN GROPEN SØGÅRD
 
Laggull til Hedmark i hopp
I går viste Hedmark bredde, i dag ble det gull i junior-NM.

Publisert: 23.feb.2013 17:56
Oppdatert: -

Med hele fire hoppere blant de ti beste i gårsdagens individuelle konkurranse, var alt duket for en god plassering i dagens lagkonkurranse i normalbakken på Lillehammer.

Laget besto av Kristoffer Sørli (Tolga), Mathis Rebne Stenseth (Furnes) og Espen Røe (Tolga). De fikk en ganske komfortabel seier på 24 poeng over Troms Skikrets, etter at favoritten, Buskerud, ble disket.

Mathis Rebne Stenseth (17) strakte seg ned til 97,5 i førsteomgangen. I andreomgangen la han på, fikk omgangens nest lengste hopp på 98 meter.

- Endelig får jeg det til i et renn, sier Rebne Stenseth som har hoppet godt på trening i vinter, men har slitt med å få det ut når det virkelig gjelder.

Rebne Stenseth ser dermed lyst på morgendagen, hvor det skal hoppes i den største bakken.

- Jeg har min styrke i storbakken, det er der jeg har flest hopp i vinter, sa Mathis Rebne Stenseth.
 

 
Siste nytt fra nyheter
Sjefredaktør:Carsten Bleness »
Nyhetsredaktør:John Arne Holmlund »
Digitalredaktør:Anne Ekornholmen »
Sportsredaktør:Rune Steen Hansen »
Kulturredaktør:Geir Vestad »

Kundeservice/abonnement:abo@h-a.no
HA arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. HA har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
HA bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her. Les mer om vilkår og samtykke